Dejting - Nyheter, artiklar, reportage och video

Dejting är en social aktivitet som syftar till att hitta en romantisk partner eller en livskamrat. Det är en process som involverar att träffa nya människor, lära känna dem och utveckla en relation. 


Hur får man en dejt?


Dejting kan ske på olika sätt, till exempel genom att använda datingappar, gå på blind dates eller träffa någon genom gemensamma vänner.


För många människor är dejting en spännande och rolig upplevelse, medan det för andra kan vara stressande och överväldigande. Det är viktigt att komma ihåg att det inte finns någon "rätt" eller "fel" sätt att dejta på. Det handlar om att hitta det som fungerar bäst för dig och att vara öppen för nya möjligheter.


Första dejten – vad ska man tänka på? Tips!


När det gäller dejting är det viktigt att ha realistiska förväntningar och att vara ärlig mot sig själv och sin potentiella partner. Det är också viktigt att ha en öppen kommunikation och att vara tydlig med vad man söker i en relation. 


Dejting kan vara en utmaning, men det kan också vara en fantastisk möjlighet att lära känna nya människor och hitta kärleken.


Läs alla våra artiklar om dejting nedan!

13 Apr 2010, 10:24
Ryktena har florerat men nu har det slagits fast: Oprah Winfrey och John Tesh har dejtat.
22 Feb 2010, 17:42
Sedan hon blev ihop med Jude Law har det varit tyst. Knäpptyst. Tills nu, när Sienna Miller för första gången kommenterar förhållandet.
4 Jan 2010, 15:35
Personer som ser tjockare ut på nya bilder åker ut.
14 Dec 2009, 08:49
Jude Law och Sienna Miller planerar att flytta ihop lagom till nästa år.
13 Dec 2009, 17:42
Sajten lanseras som "en fängslande kontaktsida".
3 Dec 2009, 13:56
Jude lämnade lägenheten sex minuter efter Sienna.
1 ... 19 20 21 22