Hollywood

Hollywood är ett distrikt i Los Angeles, och är kanske mest känt för att vara stället där många storfilmer spelas in i de studios som ligger utspridda. 

I Hollywood bort även flera av världens hetaste kändisar. Många känner även till den berömda Hollywoodskylten som sedan 1923 har tornat upp sig i bergen.

Mila Kunis, Johnny Depp och Katy Perry är några av alla kändisar som bor Hollywood, och glamouren som omsluter distriktet har givit stjärnglans åt Hollywood sedan de tidiga guldåren på 1950-talet.

Nyheter24 kan du läsa det senaste skvallret direkt från Hollywood om internationella kändisar som Justin Bieber, Hailey Baldwin, Kim Kardashian, Kylie Jenner, Taylor Swift, Selena Gomez och många fler.

Hollywood
Hollywood-skylten. Bildkälla: Reed Saxon/AP/TT Bild
igår 11:14
Den hyllade svenskiranske regissören Ali Abbasi ska göra en film om Donald Trump med "Succession"-stjärnan Jeremy Strong i en av rollerna, uppger Variety.
2 dagar sedan 08:10
2021 års julfavoriter Knyckertz kommer på bio och det är dags för årets julkalender som väcker "Trolltider" till liv. Här är veckans filmer och serier.
2 dagar sedan 07:54
Cynthia Nixon har inlett en hungerstrejk i protest mot Israels krigföring mot Hamas i Gaza. "Sex and the city"-stjärnan ska inte äta i två dygn för att väcka uppmärksamhet för konflikten.
27 Nov, 07:26
Kim Kardashian har gjort klart med en huvudroll i den kommande komedin "The fifth wheel" på Netflix. Realitystjärnan spelar en kvinna som blir det femte hjulet bland sina vänner, skriver The Hollywood Reporter.
25 Nov, 07:20
Inspelningarna av storfilmen "Venom 3" har dragit i gång igen efter Hollywoodstrejken – och skådespelaren Tom Hardy är lättad över att äntligen vara tillbaka på banan. "Sista dansen. Tack och lov är vi tillbaka och spelar in", skriver han på Instagram.
24 Nov, 14:00
Anställda på Open AI ska ha larmat om en upptäckt som kunde utgöra ett hot mot mänskligheten. Daniel Gillblad, forskningsansvarig på AI Sweden, svarar på hur rädda vi egentligen behöver vara för tekniken.
23 Nov, 23:48
Buffy Sainte-Marie slår nu tillbaka mot CBC-programmet "Fifth Estates" granskning av hennes härkomst och menar att påståendena att hon ljugit om sitt ursprung under hela sin 60-åriga karriär bygger på fabricerade bevis.
16 Nov, 10:02
”Stad av drömmar” är den näst sista bok Don Winslow kommer att skriva. Nästa år kommer ”Stad i ruiner”. Sedan är det slut. Det var med blandade känslor jag skrev slutet. Jag kände mig lättad, glad och lite ledsen, säger den amerikanske författaren till TT.
16 Nov, 06:46
Regissören Destin Daniel Cretton har varit kopplad till den kommande Marvelfilmen "Avengers: The Kang Dynasty" sedan förra året, men har nu hoppat av storfilmsprojektet, enligt Hollywood Reporter.
12 Nov, 13:04
En medarbetare som jobbat med den israeliska Netflix-serien "Fauda" har dödats i det pågående kriget mellan Israel och Hamas, uppger seriens representanter på X, tidigare Twitter. Den nu döda medarbetaren var israelisk soldat och dödades i Gaza, enligt The Times of Israel.
11 Nov, 06:12
Skådespelarfacket Sag-Aftras nationella styrelse har nu formellt röstat ja till avtalet med film- och tv-bolagen som satt stopp för strejken i Hollywood.
10 Nov, 12:34
Ethan Hawke får samma pris på Stockholms filmfestival som exfrun Uma Thurman fick 2014 och tar emot det tillsammans med deras gemensamma dotter Maya. Jag ger det till Maya så kan hon ställa den bredvid Umas, säger han och ler.
10 Nov, 09:04
En av de sista avtalsfrågorna i skådespelarstrejken – den som gäller monster och zombies på film – är nu löst, rapporterar Variety.
9 Nov, 19:08
Uppskjutna superhjältar och försenade serier. Efter flera månaders Hollywoodstrejk ser nästa års utbud ut att bli tunt för både tv-tittare och biobesökare.
9 Nov, 08:14
Skådespelarstrejken i Hollywood varade längre än väntat. Nu när facket Sag-Aftra har godkänt ett preliminärt avtal med film- och tv-bolagen är många av skådespelarna lättade.
9 Nov, 07:41
Här är morgonens nyheter i korthet.
9 Nov, 02:34
Den fyra månader långa skådespelarstrejken i USA ser ut att vara över. Skådespelarfacket Sag-Aftra har godkänt ett preliminärt avtal med filmbolagen som stoppar strejken som fått stora konsekvenser för Hollywood, rapporterar Variety.
7 Nov, 10:02
Stockholms filmfestival överger sin digitala tjänst. Det är på bio som vi vill erbjuda filmerna, säger programchefen Beatrice Karlsson inför årets filmfest.
4 Nov, 17:14
Den brittiske komikern och skådespelaren Russell Brand anklagas för att sexuellt ha ofredat en kvinnlig statist under inspelningen av filmen "Arthur" i USA. En stämningsansökan lämnades i fredags in till en domstol New York.
2 Nov, 09:46
Alan Ruck, känd för rollen som Connor Roy i serien "Succession", kraschade med sin bil in i en pizzeria i Hollywood i tisdags, rapporterar TMZ.
1 2 3 4 ... 82