Hugo Rosas

Hugo Rosas är en svensk författare, entreprenör, dokusåpadeltagare och storbloggare.

Han föddes 23 november 1989 och började blogga som 19-åring år 2008, i samma veva som många av de andra bloggarna som nu är några av de största i Sverige. Hugo Rosas blogg fokuserar främst på träning och då i synnerhet Crossfit, vilket Hugo tävlar inom.

Hans debut i TV-rutan blev i dokusåpan "Den rätte för Rosing", en dejtingshow som gick ut på att Linda Rosing (nu Thelenius) ville hitta kärleken. Och det var tillslut Hugo Rosas som vann hennes hjärta, trots att han bara var 19 år och hon 35. Men i själva verket uppstod det aldrig någon riktig kärlek mellan de två, visade det sig sen.

Nu är han sambo och har döttrarna Molly-Elise och Leonore med Paula Uribe. Även hon är en känd svensk bloggare, född 19 juli 1991. De bor tillsammans i ett hus i Älvsjö utanför Stockholm och planerar att gifta sig.

Han träffade Paula under inspelningen av programmet "Wipe Out" där de båda deltog. Innan dess hann Hugo vara tillsammans med en annan känd bloggare, Paulina Danielsson, mer känd som Paow. Det började som ett PR-trick för att båda skulle få fler läsare till sin blogg, men slutade med att de faktiskt bodde tillsammans som ett par i drygt ett år.

Du kan följa Hugo på hans blogg, men också på Instagram under namnet huggson.
15 Apr 2010, 16:55
Nyheter24 kartlägger årets hetaste bloggpar – Hugo Rosas och Paow. 
1 2 3