Kändis - Nyheter, artiklar, reportage och video

Kändis är en person som är känd för sitt arbete inom underhållningsbranschen eller på grund av sitt offentliga liv. Kändisar kan vara skådespelare, musiker, idrottare, politiker eller andra offentliga personer. De kan bli kända genom att uppträda i filmer, TV-program, musikvideor eller genom sociala medier.


Kändisar har ofta en stor följarskara och deras liv och karriärer är ofta föremål för mediauppmärksamhet. Många kändisar använder sin berömmelse för att främja välgörenhet eller andra samhällsfrågor.


Kändisar har funnits i århundraden, men med framväxten av massmedia under 1900-talet har kändisar blivit mer synliga och tillgängliga för allmänheten. Idag är kändisar en viktig del av populärkulturen och en stor del av vår dagliga konsumtion av media.

22 Nov, 10:31
Christopher O'Regan har ny flickvän. Nu berättar den tidigare "Det sitter i väggarna"- profilen om den 21 år yngre kärleken.
30 Okt, 13:57
Emma Peters slog igenom i humorgruppen Grotesco. Emma Peters har även synts och hörts i Bonusfamiljen, På Spåret samt P3 Historia.
30 Sep, 08:17
Nyheter24 har tagit reda på vad svenska folket googlar på mest om den folkkära humoristen Claes Eriksson från Galenskaparna & After Shave.
21 Aug, 10:40
Hanna Hellquists ansikte har använts i reklam för bantningsprodukter – utan hennes tillstånd. Nu skriver Hellquist att hon inte orkar mer.
12 Aug, 09:15
Genom åren har flera välkända profiler valt att byta namn. Nyheter24 listar några svenska kändisar som faktiskt bytt namn.
5 Aug, 09:40
Bianca Ingrossos senaste bikinibilder har gjort många följare oroliga. I podcasten "Det skaver" talar hon ut om sin ätstörning.
5 Aug, 09:40
Alec Baldwin, Caitlyn Jenner och Snoop Dogg är några av kändisarna som har dödat andra människor. Läs mer om vad som faktiskt hände.
5 Aug, 09:39
Fröken Snusk och Dogge Doggelito är bara några av namnen som influencern Danjal Kanani lyckats värva till sin nya digitala plattform.
2 Aug, 10:52
Hon fick publiken att dansa på Allsång på Skansen. Men hur ser "Drag Race"-stjärnan Admira Thunderpussy ut utan smink? Se de avslöjande bilderna här...
29 Jul, 09:24
Ariana Grandes följare på sociala medier reagerar på likheten mellan hennes pojkvän Ethan Slater och bror Frankie Grande.
28 Jul, 13:26
Varför visar Jonas Gardell och Mark Levengood inte sina barn på sociala medier? Nyheter24 reder ut allt om Jonas Gardells barn, längd och mer.
23 Jul, 09:59
Hur ser Hollywood-kändisarnas barn ut i dag nu när de vuxit upp? Nyheter24 har gjort en lista över 6 kändisbarn och hur de ser ut i dag.
17 Jul, 12:00
Martin Björk och hans flickvän Sara Arvidsson har förlovat sig, enligt ett inlägg på Instagram. Bland annat Malin Gramer hälsar grattis.
16 Jul, 09:26
Nyheter24 listar kändisar som har varit med i sekter och som än idag har anknytning till ökända religiösa rörelser. Läs mer om dem här.
10 Jul, 19:18
Allison Mack, känd från tv-serien Smallville, frigavs i förtid efter att ha avtjänat två år i fängelse för sin inblandning i sekten NXIVM.
9 Jul, 09:26
Nanne Grönvall är en svensk artist. Läs om Nanne Grönvall här: familj och barn, maken Peter Grönvall och relationen till Benny Andersson.
21 Jun, 22:31
Anders Öfvergård blev under onsdagen anmäld för att ha stulit kött i en butik i Stockholm. Själv menar han att det är ett missförstånd.
16 Jun, 22:40
Soho House Stockholm är känt för att vara en exklusiv medlemsklubb med fotoförbud. Se bilderna från världsstjärnans hemliga uppträdande HÄR.
13 Maj, 16:48
Under torsdagen hade en ny dokumentärserie premiär där tittarna får en unik och genomgående inblick i Bianca Ingrossos imperium.
1 2 3 4 ... 53