Kim Kardashian

TV-personligheten, modellen och affärskvinnan Kimberly Noel "Kim" Kardashian, 36, är dotter till till Kris Jenner och den nu avlidna advokaten Robert Kardashian, som blev känd när han försvarade O.J. Simpson.


Kim föddes den 21 oktober 1980 i Los Angeles och har syskonen Khloé och Kourtney, samt brodern Rob. Kim är även syster till Kylie och Kendall Jenner.


Kim började sin karriär som stylist åt Paris Hilton, men slog igenom på riktigt år 2007 då hennes sexfilm med dåvarande pojkvännen Ray J läckte ut. Samma år drog realityserien "Keeping up with the Kardashians" igång.


Kims privatliv har alltid varit hett stoff, och hon har tidigare varit gift med producenten Damon Thomas (2000-2003). Hennes korta äktenskap med NBA-spelaren Kris Humphries blev en världsnyhet – paret skilde sig efter bara 72 dagar.


Den 24 maj 2014 gifte hon sig med sin nuvarande make, rapstjärnan Kanye West. Tillsammans har paret dottern North West (född 2013) och sonen Saint West (född 2015).


Kim Kardashian driver ett av världens största Instagramkonton och har över 98 miljoner följare. Kim har prytt omslag för magasin som Vogue, Elle, Harpers Bazaar och GQ. Mest uppmärksammat blev dock hennes utvik i Paper Magazine år 2014.


I oktober utsattes Kim för ett väpnat rån i Paris. Gärningsmännen band Kim och hotade henne med pistol. De fick med sig juveler till ett värde av 100 miljoner kronor. Efter det brutala rånet tog Kim en välbehövlig paus från rampljuset och sociala medier.

27 Nov, 07:26
Kim Kardashian har gjort klart med en huvudroll i den kommande komedin "The fifth wheel" på Netflix. Realitystjärnan spelar en kvinna som blir det femte hjulet bland sina vänner, skriver The Hollywood Reporter.
25 Nov, 09:56
Fylligare läppar – bort. Ett mer attraktivt hårfäste med söta lockar – bort. Ett 1600-talsporträtt som genomgått en så kallad "Kylie Jenner-behandling" har nu blivit av med de förskönande tilläggen, skriver The Guardian.
2 Nov, 14:52
Beyond Meat som säljer växtbaserade köttersättningsprodukter har det allt tuffare. För andra gången inom blott tre månader tvingas nu bolaget att vinstvarna och dessutom lansera ett sparprogram.
15 Okt, 10:20
Diabetesmedicinen som blev mirakelkuren mot fetma på alla Hollywoodkändisars läppar. Den danska läkemedelsjätten Novo Nordisks framgångssaga har gjort bolaget till Europas högst värderade.
14 Okt, 02:12
Det rogivande ljudet som nöjda katter ger ifrån sig har länge förbryllat forskare. Men nu tror man sig ha listat ut hur det faktiskt uppstår.
11 Okt, 12:24
Fredrik Robertsson blev omtalad i hela världen när han handplockades till Met-galan av Vogues chefredaktör. Nu visas hans könsöverskridande klädsamling på Liljevalchs i Stockholm. Jag samlar på plaggen som konst. Vissa av dem går knappt att bära utan är snarare en del av modehistorien, säger han.
2 Okt, 11:13
Kim Kardashian följs idag av 364 miljoner människor. Under veckan publicerades bilder som sannerligen fått följarna att tycka till.
11 Sep, 09:19
Ett år har gått sedan Kim Kardashian och Pete Davidson gjorde slut. Nu har Kim en ny kärlek i sitt liv – enligt Deuxmoi så dejtar Kim nu den amerikanska sportstjärnan Odell Beckham Jr.
18 Aug, 22:05
Kim Kardashian har skapat stor uppståndelse med sin senaste bild. Följare ifrågasätter bildens äkthet och undrar hur stjärnan mår.
16 Aug, 04:06
Man vet att man är en superstjärna när man blir ämnet för en hel universitetskurs. Som sångerskan Taylor Swift, som nyligen hamnat på kurslistan på ett universitet i Arizona.
8 Aug, 10:08
Beyond Meat, som säljer bland annat vegetariska biffar och korvar, rasade i terminshandeln efter New York-börsens stängning.
24 Jun, 12:20
Reality-stjärnan och modellen Kim Kardashian rörde upp starka känslor efter att hon twittrat från inspelningen till den nya säsongen av "American horror story" mitt under pågående manusförfattarstrejk, rapporterar Deadline.
17 Jun, 02:20
Den tidigare "Saturday night live"-stjärnan Pete Davidson åtalas för vårdslöshet i trafik, efter en händelse för tre månader sedan då han kraschade in i en bostad i välbärgade Beverly Hills.
23 Maj, 15:40
Kim Kardashian intervjuas av Jay Shetty – och hennes ord om att vara mamma har nu fått hennes fans att gå i taket. Läs mer här.
23 Maj, 06:00
Uppbrott, hudcancer och de skönhetsideal som realityklanen själva har skapat. Den nya säsongen av "The Kardashians" är här.Men fyller en av världens mest kända familjer fortfarande en funktion?
2 Maj, 10:40
Met Gala 2023: Här listar Nyheter24:s Quetzala Mikko Blanco Met Galas bäst och sämst klädda kändisar. Läs mer och se bilderna här.
28 Apr, 14:54
Ett infekterat bråk har blossat upp mellan systrarna Kim och Kourtney Kardashian. – Hon är rasande på Kim, säger Khloé Kardashian.
17 Apr, 15:55
Detaljen i Kim Kardashians Instagrambild skapade kaos i hennes kommentarsfält, och nu försöker fansen förstå vad det är dom tittar på egentligen.
15 Apr, 17:00
Från folkrörelse till eget val. Att avstå alkohol är inget nytt – men beslutet har gått från att fokusera på samhällets bästa till att sätta det egna måendet främst.
11 Apr, 02:08
Realitystjärnan och entreprenören Kim Kardashian tar sig an en roll i skräckdramaserien "American horror story".
1 2 3 4 ... 38