Måns Zelmerlöw

Artisten och programledaren Måns Zelmerlöw föddes den 13 juni 1986 i Lund. Han har en syster som heter Fanny. Nu bor han på Kungsholmen i Stockholm.


Sångaren som sätter hjärtan i brand med sitt charmiga leende, brukar ofta kallas för smeknamnet "Mums-Mums".


Många verkar undra hur lång Måns Zelmerlöw är. Nyheter24 har såklart svaret. Enligt honom själv är han 181 cm lång.


Måns slog igenom i TV4:s Idol 2005, där han kom på en femteplats i tävlingen. Året därefter vann han Let's Dance tillsammans med Maria Bild. Samma år spelade han Danny Zuko i musikalen Grease. Ett intensivt år, minst sagt.


Sedan dess har det rullat på. Måns har hunnit medverka i Melodifestivalen, som han dessutom vann 2015 med låten "Heroes".


Han har också varit programledare för bland annat Sommarkrysset, Melodifestivalen och Allsång på Skansen. Dessutom är han låtskrivare till flera dansband.


När det kommer till privatlivet så bekräftades det i januari 2017 att det är den brittiska skådespelerskan Ciara Janson, 29, som har fått honom på fall. Ciara Janson har sedan tidigare en son och har dessutom designat omslaget till Måns nya album.


Måns har tidigare varit tillsammans med artisten Marie Serneholt och juristen Azra Osmancevic. Det ska även ha förekommit lite hångel med artisten Molly Pettersson Hammar efter Melodifestivalens delfinal i Göteborg 2015.


I podcasten Värvet har Måns Zelmerlöw öppet pratat om att han har varit otrogen i flera relationer och att han har gått i terapi för att få hjälp med sitt stora bekräftelsebehov.


På Måns Zelmerlöws Instagram @manszelmerlow har han närmare en halv miljon följare.

Måns Zelmerlöv
Bildkälla: Henrik Montgomer
30 Nov, 14:52
Måns Zelmerlöw är en svensk artist och programledare. Här kan du läsa mer om Måns Zelmerlöw: fru, barn, familj, längd, vin och sexmissbruk.
3 Nov, 10:54
Det i lördagens avsnitt av Så mycket bättre 2023 som Lasse Holm under lunchen bestämmer sig för att röra om i grytan lite...
19 Okt, 13:00
Nöjes-Sverige har sorg efter Lasse Berghagens bortgång. "Lasse var en av mina stora förebilder och han kommer vara enormt saknad", säger Måns Zelmerlöw.
13 Sep, 09:02
Thomas Stenström, Måns Zelmerlöw, Oscar Zia och en rad andra kända artister uppträder på årets insamlingsgala "Tillsammans för världens barn."
24 Jul, 13:00
Musik har blivit en av få saker som får Thomas Stenströms adrenalin att pumpa. Det är det enda som inte får mig att dra en lång suck och tycka att alla är tråkiga, säger den allsångsaktuelle artisten.
18 Jul, 21:02
Under sommarens fjärde "Allsång på Skansen" intog schlagerstjärnan Carola scenen på en gång – och bjöd på klassikern "Mitt i ett äventyr".
11 Jul, 12:41
Måns Zelmerlöws fru Ciara Janson Zelmerlöw verkar minst sagt vara en bestämd kvinna...
9 Jul, 19:27
Måns Zelmerlöws otrohet är något som har fascinerat hans fans i flera år. Men varför var han egentligen otrogen? Det avslöjade Måns för inte länge sedan...
27 Jun, 20:48
Så blev det dags för årets premiär av "Allsång på Skansen" som den här säsongen leds av Pernilla Wahlgren. Hon skämtade en hel del.
26 Jun, 07:46
Tisdag den 27 juni har årets "Allsång på Skansen" premiär i SVT, den här gången med Pernilla Wahlgren som programledare.
21 Jun, 09:58
Eurovision Song Contest 2024 äger rum i Sverige. Här är de fyra städerna som slåss om värdskapet för Eurovision Song Contest 2024.
13 Jun, 11:32
Allsång på Skansen 2023 börjar den 27 juni. Vilka artister gästar? Här hittar du hela listan på artister som är med i Allsång på Skansen 2023.
2 Jun, 10:12
Lotta på Liseberg är snart igång igen. Men när har Lotta på Liseberg premiär 2023 och vilka artister gästar? Läs allt om det här.
26 Maj, 13:46
Festivalen Sweden Rock i juni, Coldplay på Ullevi i juli eller Swedish House Mafia i Malmö i augusti? Det är dags att planera sommarens musikupplevelser. Här listas de största festivalerna och konserterna:
25 Maj, 14:02
Det är dags att planera sommarens musikupplevelser. Här listas de största festivalerna och konserterna under sommaren 2023.
20 Maj, 12:02
Vikingen och Kungen lämnade fredagens masked singer. Bakom Vikingen gömde sig Måns Zelmerlöws fru Ciara. Måns blev så glad över att se henne så han hånglade upp henne i direktsändning...
19 Maj, 21:28
Kungen och Vikingen fick lämna TV4:s "Masked singer" på fredagskvällen. Bakom maskerna dolde sig en skidkung och – panelmedlemmen Måns Zelmerlöws fru.
11 Maj, 20:06
Det blir svenskt både i toppen och i botten när brittiska The Guardian rankar alla vinnare av Eurovision Song Contest.
10 Maj, 10:31
Eurovison 2023 är i full gång och Loreen gör sitt yttersta för att representera Sverige. Däremot blev det problem för svenska profilen Måns Zelmerlöw under tävlingen...
9 Maj, 21:16
Loreen går vidare till final i Eurovision Song Contest.Det gör även främsta konkurrenterna Käärijä från Finland och Alessandra från Norge.
1 2 3 4 ... 12