Så mycket bättre

TV4:s program “Så mycket bättre” hade premiär i oktober 2010. Hösten 2017 sänds programmets åttonde säsong. Svenska artister är med i programmet och gör egna tolkningar på de andra artisternas låtar. Inspelningen pågår under åtta dagar på Gotland.


Varje artist har en dag där hen planerar aktiviteter som gruppen ska göra och vid måltiderna framför de andra artisterna sina tolkningar. De delar även med sig av berättelser kring sin karriär och uppväxt.


I programmet har till exempel Miriam Bryant, Little Jinder och Timbuktu. Så mycket bättre har vunnit utmärkelsen “Bästa underhållningsprogram” på Kristallen 2011, Kristallen 2013 och Kristallen 2014.


TV-programmet är baserat på det nederländska programmet “De beste zangers van Nederland”.

20 Nov, 13:44
Samma stabila programtrio i topp, men med något färre tittare jämfört med veckan innan. Samtidigt gick "Fråga Lund" om SVT:s nya satsning "Historien om Sverige".
18 Nov, 17:08
Det brinner i ögonen på honom inför avskedsmatchen mot Estland på Friends arena. Jag har med mig mycket energi och revanschlusta, säger Janne Andersson. Alla andra känslor kapslas in. Tårarna får komma senare.
31 Okt, 06:30
Första avsnittet av "Så mycket bättre" går in på femteplatsen på tv-toppen, men TV4:s långkörare hade lägre tittarsiffror än "Doobidoo", som sändes samtidigt i SVT.
25 Okt, 12:06
Han blev "cancelled" långt innan begreppet ens existerade. Men sedan Bret Easton Ellis nya roman "Skärvorna" blev en kritikersuccé har han strukits från Hollywoods svarta lista. Det visar bara hur skamlösa folk är i Hollywood, säger den amerikanske författaren.
19 Sep, 20:46
Newcastle är tillbaka i Champions League. Då fick Alexander Isak göra sin första match från start i turneringen i en mållös tillställning på San Siro. Detta inför ögonen på Zlatan Ibrahimovic.
6 Sep, 03:40
Ben Shelton, USA, är vidare till semifinal i grand slam-turneringen US Open i tennis. 20-åringen, rankad 47:a i världen, slog landsmannen Frances Tiafoe med 3–1 i set (6–2, 3–6, 7–6, 6–2).
4 Sep, 05:30
Priserna på bostäder fortsätter att trotsa de stigande räntorna. Även i augusti pekar pilarna upp, visar ny månadsstatistik.
2 Sep, 12:06
Jens Fredricson rider för dubbla EM-guld i Milano och nästa sommar vet han vad han gör om han får. Det är varje idrottsmans dröm att ta en individuell OS-medalj, säger han. Mitt uppe i sina största stunder som ryttare hyllar han lillebror Peder. Han har varit som en stigfinnare.
24 Jul, 09:45
Thomas Stenström om frun, musikkarriären och hur butiksjobbet plötsligt byttes ut mot slutsålda turnéer. Läs mer här artisten:
24 Jul, 07:22
I fjol anklagade han mediekåren för okunskap. Nu kritiserar han sig själv för samma sak. Sveriges assisterande förbundskapten Magnus Wikman är förvånad över hur bra de "sämre" nationerna inlett VM. De har varit bättre än jag trodde.
21 Jun, 16:30
Svenska fotbollslandslaget är i kris och ser ut att missa andra raka mästerskapet. Trots det tycks förbundskapten Janne Andersson sitta säkert. Experterna Daniel Nannskog, Johanna Frändén och Olof Lundh undrar varför.
18 Jun, 20:36
Fler och fler vill uppleva fjällens ljusa nätter och storslagna landskap under sommaren. Men det gäller att vara förberedd för att klara påfrestningarna. Vädret och brister i utrustningen är oftast det som gör att man hamnar i nöd, säger fjällsäkerhetsexperten Per-Olov Wikberg.
2 Apr, 17:28
Brorsan Noah passade fram till ett av målen.Sedan blev storebror Filip Hasa målskytt när Frölunda slog Växjö med 4–2 och utjämnade semifinalserien.Jag blir ju stolt över lillebrorsan, säger Filip Hasa, 22.
2 Feb, 21:40
Brynäs hade Färjestad i brygga – men mästarlaget reste sig från 0-2-underläget.Oscar Lawner gjorde två poäng på väg mot 3-2-segern.– Gött. Skönt att bidra, säger 21-åringen.
28 Jan, 13:40
Den folkkäre artisten Laleh har länge varit en stor favorit och i fredags uppträdde hon i "På spåret". Men vem är hon egentligen och hur var det att behöva fly från sitt hemland? Läs mer här!
16 Jan, 11:36
Ludvig Håkanson gör succé i Bilbao och spanska basketligan.En viktigt nyckel till framgångarna har varit meditation.Det kanske låter flummigt, men det har hjälpt mig jättemycket, säger det 26-åriga Bilbao-proffset.
5 Jan, 15:17
Elvira Öberg tog säsongens andra världscupseger i sprinten i Pokljuka.Den 23-åriga skidskyttestjärnan vann tävlingen före Julia Simon och Dorothea Wierer.Svårt att få en så mycket bättre start på 2023, säger hon.
1 Jan, 12:41
Frida Karlsson blev nedspurtad i jaktstarten i Val Müstair och slutade trea.Tour de Ski-inledningen är hon däremot nöjd med inför fortsättningen i Oberstdorf.Jättebra start, säger hon.
22 Dec 2022, 05:46
Fredagen blir den stora resdagen inför jul, och både köer och halka är att vänta. Då är det viktigt att packa rätt saker i bilen.
21 Dec 2022, 13:42
Sandra Näslund glänste och tog fjärde raka segern i världscupen i skicross.Den svenska stjärnan vann efter en rysarfinal där hon besegrade rivalen Fanny Smith, Schweiz, med fem hundradelar.Jag strulade till det lite i slutet, men kul att det räckte, säger hon till TT.
1 2 3 4 ... 11