Smarta prylar - Nyheter, artiklar, reportage och video

En pryl är något som vanligtvis innebär tekniska produkter. De historiskt viktigaste uppfinningarna är det som lett fram till dagens teknologiska samhälle och alla de tekniska prylarna som vi idag kanske tar för givet. En av de viktigaste uppfinningarna genom historien är ångmaskinen som uppfanns år 1712. Ångmaskinen var en avgörande förutsättning för hela den industriella revolutionen.


Utvecklingen av teknikvärlden går så pass snabbt att det är knappt att man hinner köpa och lära känna en pryl innan det kommer nyare och coolare prylar man behöver i sitt liv. Tänk bara tillbaka på när alla lyssnade på cd-skivor på sina freestyles och cd-spelare (bara ca 20 år sedan).


Prylar är något som blivit en stor del av våra liv och det handlas mobiler, tv-apparater och spelkonsoler som aldrig förr. De vanligaste teknikprylarna som svenskar köper är dock bland annat Google Home och Appleprodukter.


Smarta prylar: Smarta prylar innebär prylar som på ett eller annat sätt kan underlätta våra vardagliga liv. Det kan vara saker man aldrig tänkt att man behöver, men när du spanar in våra tips på smarta prylar kommer du direkt känna att du behöver de i ditt liv. Det kan vara allt från en bluetooth-kopplad kaffemaskin, robotdammsugare och powerbanks till popcorn- och sockervaddsmaskiner.


Roliga prylar: Här tipsar vi om prylar som är så roliga att du bara kommer behöva dem. Det kan vara allt från filtar med ärmar, pojkvänskudde och retro spelkonsoler till coola och snygga lampor. Detta är för dig som vill ha mer prylar för ett roligare liv!

8 Nov 2017, 14:34
De där smarta sakerna som man kanske inte måste ha egentligen, men de gör ju livet så mycket enklare!​
1 2 3