Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Debutanten Getaway Rock kommer tillbaka

1 av 1

getawayrock.se

Festival24 | 20/10/2010 21:25

Getaway Rock Festival släpper biljetter för 2011.

Med artister som Slash, Megadeth, Motörhead, Deftones, Europe, Mustasch så var Getaway Rock i Gävle en av få festivaler som i somras kunde sätta ”utsålt” på biljettluckan.

Idag släpps biljetterna till 2011 års festival som kommer att äga rum i Gävle 7-9 juli 2011. I samband med biljettsläppet erbjuds ett begränsat antal tredagarspass till kampanjpris. Först-till-kvarn principen gäller och biljetterna finns hos Eventim.

- Vi vill fortsätta erbjuda en tung och relevant line-up, och vill bygga Getaway Rock till ett årligen återkommande evenemang att räkna med. Vi ser med stor spänning fram emot 2011, där vi är övertygade om att infria de förväntningar som finns på oss”, säger festivalgeneralen Tomas Jernberg.

Festivalen kommer erbjuda tre scener varav två kommer vara utomhus.

- Vi kommer öka servicenivån ytterligare ett snäpp och vi kommer fortsätta i samma anda artistmässigt. I övrigt kommer besökarna att känna igen sig, menar Tomas Jernberg.

28 oktober planerar Getaway Rock Festival att släppa de första artisterna.