Måndag 14 Jun
Stockholm

Courtney gillar inte att Del Rey sjunger om hennes vagina

Courtney Love twitterhånade Lana del Rey efter Del Reys cover på den gamla Nirvanaklassikern Heart-Shaped Box.
1 av 3
Courtney Love twitterhånade Lana del Rey efter Del Reys cover på den gamla Nirvanaklassikern Heart-Shaped Box. Foto: Jordan Strauss/Scanpix
Lana Del Rey.
2 av 3
Lana Del Rey. Foto: Laurent Gillieron/Scanpix
Kurt Cobain skrev låten med hjälp av Courtney Love. Enligt henne.
3 av 3
Kurt Cobain skrev låten med hjälp av Courtney Love. Enligt henne. Foto: Scanpix

Courtney Love tycker inte om det faktum att Lana Del Rey sjunger om hennes vagina. Detta efter att Lana Del Rey förra veckan gjorde en cover på Nirvanas klassiker Heart-Shaped Box.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Lana Del Rey gjorde en cover på Nirvanas Heart-Shaped Box under ett uppträdande i Australien, något som Kurt Cobains exfru Courtney Love verkar ha tagit illa vid sig av, enligt Fuse.

På twitter skriver Love till Del Rey att "du vet att den låten handlar om min vagina va?" och följer upp med "nästa gång du sjunger den, tänk på min vagina då, LOL".

Love har nu bett om ursäkt till sångerskan och menar att hon bara skojade. "Du är skitsnygg och väldigt begåvad, jag skojade bara. Men det är ändå sant haha", skriver Love och syftar på att Heart-Shaped Box handlar om hennes vagina.

Heart-Shaped Box var Nirvanas första singel från vad som skulle komma att bli deras sista studioalbum, In Utero. Låten toppade den amerikanska Billboardlistan och låg som bäst på 16e plats på den svenska singellistan. 
Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt