Courtney Love twitterhånade Lana del Rey efter Del Reys cover på den gamla Nirvanaklassikern Heart-Shaped Box.
1 av 3
Courtney Love twitterhånade Lana del Rey efter Del Reys cover på den gamla Nirvanaklassikern Heart-Shaped Box. - Foto: Jordan Strauss/Scanpix
Lana Del Rey.
2 av 3
Lana Del Rey. - Foto: Laurent Gillieron/Scanpix
Kurt Cobain skrev låten med hjälp av Courtney Love. Enligt henne.
3 av 3
Kurt Cobain skrev låten med hjälp av Courtney Love. Enligt henne. - Foto: Scanpix

Courtney gillar inte att Del Rey sjunger om hennes vagina

Courtney Love tycker inte om det faktum att Lana Del Rey sjunger om hennes vagina. Detta efter att Lana Del Rey förra veckan gjorde en cover på Nirvanas klassiker Heart-Shaped Box.


Lana Del Rey gjorde en cover på Nirvanas Heart-Shaped Box under ett uppträdande i Australien, något som Kurt Cobains exfru Courtney Love verkar ha tagit illa vid sig av, enligt Fuse.

På twitter skriver Love till Del Rey att "du vet att den låten handlar om min vagina va?" och följer upp med "nästa gång du sjunger den, tänk på min vagina då, LOL".

Love har nu bett om ursäkt till sångerskan och menar att hon bara skojade. "Du är skitsnygg och väldigt begåvad, jag skojade bara. Men det är ändå sant haha", skriver Love och syftar på att Heart-Shaped Box handlar om hennes vagina.

Heart-Shaped Box var Nirvanas första singel från vad som skulle komma att bli deras sista studioalbum, In Utero. Låten toppade den amerikanska Billboardlistan och låg som bäst på 16e plats på den svenska singellistan. 
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Festival24 tackar för sommaren med våra bästa bilder

2 Sep 2013, 17:12

Bildspel: Håkanfeber på Popagandafestivalen

31 Aug 2013, 22:01
Håkan Hellström satte P för Popaganda med ett fenomenalt framträdande. Här är bilderna från hans show.

"Hört om de som tältat för att stå längst fram"

31 Aug 2013, 19:57
När Håkan Hellström blev klar för Popaganda exploderade biljettförsäljningen. Vi har mött några av de fans som väntat längst för att se honom ikväll.

Amanda Fondell: Om fejkidentiteter, nya låten och att bli knäsvag

31 Aug 2013, 17:46
Amanda Fondell har precis fyllt 19 år. Trots sin unga ålder har hon redan hunnit vinna Idol, ställt upp i Melodifestivalen och i dagarna släppt singeln som ska sätta prägel på kommande plattan. Vi tog oss ett snack med henne.

Plaskig inledning på regningt Popaganda

30 Aug 2013, 21:28
Inledningen på Popagada var blöt men stämningen desto behagligare med artister som Kate Nash, MS MR och Noah and the Whale.

Är detta världshistoriens största festival-fails?

30 Aug 2013, 17:51
Tänk dig att du ska publiksurfa från ett hustak men att ingen tar emot dig. Multiplicera sedan den siffran med fem. Så många av världshistoriens största festival-fails har vi listat - och såklart vad man kan lära sig av dem.