Wilco har all potential på Way out west.
1 av 4
Wilco har all potential på Way out west. - Foto: PELLE T NILSSON / MATTIAS HELLSTRÖM foto@smallmedia.se Cell: +46 702 40 86 55
Men tyvärr sabbar de spelningen genom att låta varje låt sluta med oljud från alla instrument.
2 av 4
Men tyvärr sabbar de spelningen genom att låta varje låt sluta med oljud från alla instrument. - Foto: PELLE T NILSSON / MATTIAS HELLSTRÖM foto@smallmedia.se Cell: +46 702 40 86 55
undefined
3 av 4
undefined - Foto: PELLE T NILSSON / MATTIAS HELLSTRÖM foto@smallmedia.se Cell: +46 702 40 86 55
undefined
4 av 4
undefined - Foto: PELLE T NILSSON / MATTIAS HELLSTRÖM foto@smallmedia.se Cell: +46 702 40 86 55

Wilco borde
strunta i manglet

Wilco-spelningen har alla förutsättningar att bli hur bra som helst. Men tyvärr avslutar de alla låtar med ett mangel jag inte förstår.


Wilco gör alternativrock. Väldigt trevlig sådan faktiskt. De spelar strax efter klockan sex på en fredageftermiddag. Således är det upplagt för en väldigt trevlig spelning. De börjar spela och det låter väldigt, väldigt bra. Men mot slutet spelar hela bandet på sina instrument som om de ville förstöra dem och allt mynnar ut i ett oväsen jag inte riktigt begriper mig på.

Kanske är det jag som kan för lite om bandet, men jag ser inte poängen med att sabba fina låtar på det sätt som Wilco gör. Och sådär fortsätter det, låt efter låt efter låt. Och jag begriper ingenting.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!