Tisdag 26 Okt
Stockholm

Artistregn! Se lineupen inför We Are Sthlm

Näääk & Nimo uppträder i Kungsträdgården.
1 av 3
Näääk & Nimo uppträder i Kungsträdgården. Foto:
Där det lär bli ett fett drag.
2 av 3
Där det lär bli ett fett drag. Foto:
Även Kim Cesarion kommer till festivalen som är för alla mellan 13-19 år.
3 av 3
Även Kim Cesarion kommer till festivalen som är för alla mellan 13-19 år. Foto:

Med en vecka kvar till We Are Sthlm står programmet klart. Näääk & Nimo, Alina Devecerski och Zara Larsson är några av artisterna som uppträder i Kungsträdgården.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
We Are Sthlm

VAR: Kungsträdgården, We Are Sthlm
NÄR: Tisdag 13/8 – Lördag 17/8
HUR: Gratis!

Tidigare Ung08-festivalen blir i år We Are Sthlm och fortsätter att fylla veckan innan skolstart med musik och häng. Alla mellan 13–19 år kan på dagarna prova att spela in sin egen skiva, vara med och lägga världens största pärlplatta eller lära sig mer om koreansk popkultur i en park sprängfylld av aktiviteter.

Hiphopfest

Kvällsprogrammet präglas av klubb och konsert och inleds med sommarens största hiphopfest – Invigningskväll: Nästa nivå – där Adam Tensta och Parisa Amiri leder publiken genom ett jätteprogram med Stor, Linda Pira, Ison & Fille, Cleo, Mack Beats, Lilla Namo och större delen av den svenska hiphopeliten.

16 –19 år kan klubba

Under onsdags- och torsdagskvällen byggs Kungsträdgården om till Klubben och alla mellan 16–19 år kan dansa till Wayne & Woods, Cristian Dinamarca, Marcus Price och Gnucci med flera. Veckan får också en mäktig avslutning när lördagens DJ-Bash omvandlar parken till Stockholms största dansgolv och tar festivalveckan i mål.

Programinformation finner du: här.

Mer information om festivalen finns på: We Are Sthlm.

Vi ses i folkhavet!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt