Söndag 9 Maj
Stockholm

Nu förklarar män det vi alla väntat på: "Därför skickar vi dick pics"

Många har undrat varför män skickar bilder på sina snoppar. Nu har de svarat.
1 av 3
Många har undrat varför män skickar bilder på sina snoppar. Nu har de svarat. Foto: Montage TT/Pixabay
Några män gör det för att veta om den andra är intresserad.
2 av 3
Några män gör det för att veta om den andra är intresserad. Foto: Channel 4
Andra för att de helt enkelt tänder på att visa upp sig.
3 av 3
Andra för att de helt enkelt tänder på att visa upp sig. Foto: Pixabay

Dick pics är inte alltid en samtalsöppnare som passar för alla och ibland är tillfället helt enkelt helt fel. Nu svarar killar på varför de skickar bilder på sina snoppar.

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Om du har internetdejtat eller tindrat har du troligtvis plötsligt fått en dick pic.

Dick pics har en tendens att komma väldigt plötsligt, i hopp om att vara någon slags samtalsöppnare eller inbjudan till att du också ska skicka en bild. Ofta får en bedöma snabbt om en ska nappa, byta samtalsämne eller skrota nissen som skickade bilden.

Varför dessa bilder skickas har länge varit ett stort mysterium, så en användare på Reddit bestämde sig för att kasta frågan rakt ut: Varför skickar ni killar dick pics?

Svaren har Cosmopolitan samlat i en lista.

1. Några vill ha något tillbaka

"Jag gjorde det en gång. Jag är inte säker på vad jag trodde skulle hända. Jag kan tyckte att jag hade en fin penis och ville visa upp den, kanske trodde jag att jag skulle få nakenbilder från henne tillbaka, men jag vet inte. Men, skrattet och hånet mot min 70tals buske var inte något jag förväntade mig. Sen fick jag veta att hon hade berättat för sin 80-åriga kollega. Aldrig igen. Aldrig igen."

Giphy Bildkälla

2. Några vill ha en reaktion

"Jag skulle beskriva det som ett kink, faktiskt. Det är en särskilt reaktion som jag söker efter från mottagaren och det får mig att må bra. Jag söker sällan efter sex som ett resultat – jag tror bara jag njuter av reaktionen och det får mig mig att känna att någon har imponerats av mig, och har en sexuell åtrå för mig."

3. Det kan vara tecken på sex- eller porrberoende.

"För några år sedan, när jag hade en depression och ett porrberoende, ville jag inte ha sex med någon lika mycket som att runka och skicka dick pics, så då gjorde jag det. Jag skickade bilder på snapchat till i princip varje tjej jag hade som kontakt på mitt anonyma konto. Vissa tjejer flera gånger om dagen. Några av dem gick ihop, gjorde lite detektivarbete och ringde polisen. Jag dömdes på tre punkter av oanständig exponering, satt i fängelse tre dagar, betalade ett stort skadestånd, förlorade mitt jobb och lägenhet, var tvungen att flytta tillbaka till min mamma i ett år och tog avstånd från många vänner."

Bildkälla

4. Några vill ta reda på om deras dejt vill bli mer

"Jag kan inte tala för heteromän, men jag är gay och gör det här ibland. För att vara ärlig, jag vet att det är avtändande för många – men för många är det ett snabbt och enkelt sätt att kolla av intresset."

5. Ren exhibitonism – vissa vill helt enkelt bara vissa sina stora...

"Jag har en stor dong och jag tänder på reaktioner. Det får mig att tycka om mig själv, och jag har alltid känt att det suger att ha en stor dong om ingen vet om det. Det är inte till ens fördel. Men egentligen var jag bara kåt och ville att någon skulle tycka att jag var attraktiv."

6. Några killar vill mest få mottagaren tänd

"Jag skickade en dick pic en gång. Det var till en kvinna som jag redan låg med. Men efter jag skickade bilden förstod jag att hon ville det mer. Hon brukade berätta för mig att hon kollade på den hela tiden och lekte med sig själv. Jag träffar inte henne längre men hon har berättat att hon har kvar den när hon tar på sig själv. Det får mig att må bra."

Bildkälla

8. Andra vill få bättre självförtroende

"Jag slutade göra det för flera år sedan, men jag brukade göra det hela tiden. Det är svårt att beskriva vad jag tänkte när jag gjorde det. Men jag har ett stort problem med lågt självförtroende och ville bli "eftertraktat" sexuell.

Jag slutade äntligen för att kommentarerna jag fick var ytliga och var inte värt med allt som kom med det. Det var mer vilseledande ersättning för att försöka få meningsfulla relationer till personer jag kände att jag inte var 'tillräckligt bra' för."

9. Vissa gillar boosten

"Jag har skickat min penis till vissa tjejer jag känt under en kort tid, och var lycklig nog att få positiv respons; spänningen at göra det fick mig att må bra. Jag har turen att vara väldigt glad över min 'dingeldong'. Men jag skulle aldrig göra det helt plötsligt."

Inte alla uppskattar att få dick pics. En tjej bestämde sig för att hämnas genom att skicka bilder på sin vagina i stället, och reaktioner var minst sagt häpnadsväckande. Modellen Heather Payne valde en annan hämnd – att skicka bilderna till pojkens mamma.

Tycker du om att få dick pics?
Tack för din röst!
Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela