Om mig

Vad kul att du hittat hit!

Jag är en jurist som tidigare har arbetat på advokatbyrå med familjerätt och brottmål. Idag beskrivs jag däremot bäst som debattör och opinionsbildare. Jag lyfter det som är obekvämt att prata om och det som tystas i syfte att ge dig som läsare nya perspektiv på samhällsfrågor. Mina texter går att återfinna i diverse dagstidningar. Kika gärna här för att läsa mer.

Utöver att skriva är löpning en av mina stora passioner i livet. När jag inte skriver hittar ni mig därför i löpspåret eller på en löpartävling. Känslan när man spänner fast nummerlappen på bröstet är oslagbar.

Under min tonår och en bit in i vuxenlivet led jag av psykisk ohälsa. Under den tiden skrev jag dagligen på instagram om min kamp mot framförallt min ätstörningen. Delvis för att få ordning på mina tankar. Delvis för att bidra till att bryta tabun kring psykisk ohälsa. Idag är jag frisk och vill inspirera och visa andra att det faktiskt går att bli frisk från en ätstörning.

Om du eller ditt företag är intresserad av att göra ett samarbete får ni gärna maila mig. Jag nås i DM på instagram och facebook eller via mailen info@hannabergwall.se