Stockholm

Jesper "PH-Jeppe" Johansson

Den kontroversiella dokusåpadeltagaren Jesper "Jeppe" Johansson föddes 23 september 1990 i Malmö. 

Till vardags jobbar han som bartender och säljare, men mest känd är han för sin medverkan i Paradise Hotel 2013. Där skapade han ett av dokusåpahistoriens kanske mest omtalade skandalögonblick, när han snuvade sin medtävlande Aina Lesse på finalpengarna genom att "kasta glaskulan" och sno hem 200 000 kronor till sig själv, medan Aina inte fick ett öre av vinstpengarna.

Det och mycket annat har Jeppe pratat om i flera intervjuer för Nyheter24 under åren, missa inte det!

Efter skandalfinalen i Paradise Hotel var Jeppe inte direkt superpoppis och höll sig undan från TV-rutan ett tag. Istället drog han ut på barturné med bland andra bloggaren och dokusåpaprofilen Paulina "Paow" Danielsson, som han blev tillsammans med under inspelningarna av PH. Men förhållandet tog ett abrupt slut i samband med ett jättebråk under turnén, där Paulina har erkänt att hon kastade en flaska på honom och stormade därifrån. 

2016 var det dags igen, då dök Jeppe upp i dokusåpan Ex On The Beach, som exfling till Amelia Silowá - som under tv-programmets gång i sin tur hade en stormig fling med deltagaren Andrijano "Adinator" Mijanovic. Ja, snurrigt värre. Och ännu snurrigare blev det när det visade sig att Jesper hade gjort en helomvändning och blivit from som ett lamm. Dessutom har han numera täckt större delen av kroppen och hela huvudet med tatueringar. 

Och för den som inte kan få nog av dramat kring PH-Jeppe, så kommer chansen ges snart igen. Han är nämligen aktuell för medverkan i en ny säsong av Paradise Hotel, som sänds under hösten 2017. Till dess kan du följa honom på Instagram under namnet jepsor.

Visa resten ↓

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.