Nu vill Alice Stenlöf lämna Costa Rica – hit ska hon flytta
Alice Stenlöf slutar aldrig överraska med sina galna framtidsplaner. - Foto: Youtube/Alice Stenlöf och Instagram/alicestenlof

Nu vill Alice Stenlöf lämna Costa Rica – hit ska hon flytta

Alice Stenlöf har ett bra tag suktat alla D-vitamin-törstande följare med sin soliga tillvaro i Costa Rica. Nu lider snart resan mot sitt slut, och Alice har storslagna planer på att flytta någon annanstans...


Ingen kan ha undgått den drömtillvaro som influencern Alice Stenlöf har borta i Costa Rica i surfparadiset Santa Teresa. I hennes vloggar och Instagram-inlägg syns palmer, blått hav, surfbrädor, svettiga partykvällar och god mat. 

Det går med andra ord ingen nöd på Alice Stenlöf som lever loppan på andra sidan Atlanten, men inget engagerar lika mycket som hennes kärleksliv. Och frågorna från följarna haglar – hur ser hennes kärleksliv ut? 

Nyligen valde hon även att bryta tystnaden kring sin relationsstatus och berättar även varför det kommer sig att hon hållit det hela så hemligt. Läs mer om det här.

Foto: Youtube/Alice Stenlöf

Det var i november förra året som Alice tog sitt pick och pack och lämnade mörka gråa Sverige för varmare breddgrader. Och väl i Costa Rica blickade hon tillbaka på det gångna året med både glädje och sorg, kopplat till det hjärtekross som hon nyligen hade upplevt.

Alice Stenlöfs hängivna skara fans har följt hennes tid i Centralamerika med spänning. Men nu verkar resan lida mot sitt slut... 

"Jag var inte mig själv när jag kom hit"

Det är i en vlogg från den gångna veckan som Alice sätter sig ner med kameran och summerar sin tid i Santa Teresa. 

– Jag ser min resa till Costa Rica som två kapitel, inleder hon och fortsätter: 

– Jag var inte mig själv när jag kom hit. Och det tog kanske två veckor innan jag kunde förstå, verkligen ta in att jag är i Costa Rica. Jag var i en dimma bara av så mycket ångest och så mycket jobbiga tankar. 

Hon beskriver sedan hur hon nu befinner sig i "kapitel två" av resan, och hur hon nu mår mycket bättre. 

– Jag är så taggad och lycklig på livet, säger Alice. 

Alice förklarar hur hon har stött på många prövningar under sin tid i Costa Rica, men att hon har lärt sig väldigt mycket av motgångarna. 

Foto: Youtube/Alice Stenlöf

Vad ska Alice Stenlöf göra efter Costa Rica? 

Nu verkar det dock vara tid för ÄNNU ett kapitel i Alice Stenlöfs händelserika liv. Hon berättar hur det är ungefär en månad kvar av hennes resa, och alla som har undrat vad som influencern har för framtidsplaner därefter får nu något saftigt att bita tag i. 

– Efter det här, vad ska vi göra då? Jag har ju alltid haft en dröm att flytta till New York. Så min fråga till er är: “Efter att vi har varit hemma ett tag, ska vi flytta till New York och testa på det livet?”

Men det dröjer i alla fall några månader tills det potentiella flyttlasset går till Förenta staterna. 

– Jag vill hem, jag saknar min lägenhet, jag saknar min familj, jag saknar mina vänner. Så om vi åker hem till Stockholm och är där i vår och i sommar och sen till hösten flyttar vi till New York och ser hur det känns. 

Foto: Youtube/Alice Stenlöf

"Jag SKA bo i New York"

Och följarna får givetvis följa med även på Alice nästa äventyr som berättar att hon i så fall kommer ta med sig någon som kan hjälpa henne att vlogga på plats. 

Även om det kanske kan chocka några av tittarna så har planerna funnits i bakhuvudet för Alice under en lång tid. 

– Jag har alltid haft en så tydlig vision sen jag var typ 12 att någon gång måste jag bo i New York. Jag SKA bo i New York någon gång i mitt liv. Men det har aldrig varit rätt tillfälle, men nu kan det vara perfekt timing. Vi kan börja med tre månader i alla fall, man får ju inte vara där längre.

De allra flesta av följarna håller nog tummarna att Alice nya planer blir av – så vi får följa med på ett nytt kittlande äventyr! 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!