Alice Stenlöf stöttas av följarna – efter relationsbeskedet

Det är i sin senaste video som Alice Stenlöf tar bladet från munnen och berättar hur det egentligen ligger till efter alla turer kring hennes kärleksliv.


Ja, det finns just nu tre saker som engagerar mer än någonsin: Vinter-OS i Beijing, Alexander Pärleros-gate samt – Alice Stenlöfs kärleksliv. 

Alice var tidigare tillsammans med Philip Wong som hon var tillsammans med i flera år. I början av maj 2020 gick dock profilerna ut med att kärleken tagit slut och att de gått skilda vägar. Alice hintade i sina vloggar om att det hela varit henne beslut.

Senare 2020 kunde följarna luska ut att Alice börjat dejta rapparen Jireel. Vilket visade sig stämma. Drygt ett år senare gjorde paret slut men har senare setts umgås på Gröna Lund och nu även i en Björn Borg-kampanj. 

Under James Bond-premiären i Stockholm förra sommaren sa även Alice till Expressen att hon var kär. 

Men – i vem? 

Kopplades ihop med Hov1-profilen

Alice har spenderat de senaste månaderna i Costa Rica där hon minst sagt levt loppan. Under en helg gjorde hon en liten vända till Los Angeles. 

På sociala medier har det tisslats och tasslat kring att Alice och Noel Flike, 24, i gruppen Hov1 ska ha en liten "thing going on"och mindre nyfikna blev de då inte av att se Alice svepa in Noel i en handduk på en restaurang i LA medan hon såg väldigt tindrande ut. 

Alice svepte in Noel i en handduk. Bildkälla: Youtube

Detta är dock någonting som Alice fortfarande inte valt att kommentera. 

"Jag är singel", berättar Alice. Bildkälla: Youtube

Nu har dock Alice valt att bryta tystnaden kring sin relationsstatus och berättar även varför det kommer sig att hon hållit det hela så hemligt. 

– Det känns som att ni gillar mig bättre i en relation. Och jag har velat vara tyst nu då ni fått hänga med i alla relationer jag haft. Men så kände jag att jag vill bjuda in er lite mer i mitt liv så jag hade en frågestund på Instagram. Problemet var bara att det enda ni vill veta är hur mitt kärleksliv ser ut.

Frågorna haglade – och de flesta gällde samma sak. Bildkälla: Youtube

– Jag vill ju inte prata om det här. Det är privat. Men det jag kan säga är att jag är singel, avslutar hon. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!