Bingo Rimérs hårda känga till Bachelorette-killarna: “Tröga”
Bingo Rimér ställer sig kritisk till killarna som dejtade Julia Franzén i Bachelorette. - Foto: Stella Pictures och Duygu Getiren/TT

Bingo Rimérs hårda känga till Bachelorette-killarna: “Tröga”

När man trodde att dramatiken från höstens Bachelorette-säsong hade lagt sig – så kommer Bingo Rimér med en pik till de medverkande. Han är minst sagt missnöjd över killarna som dejtade hans flickvän Julia Franzén...


Det var i november 2020 som Bingo Rimér gick ut och bekräftade det som de flesta redan anat. Nämligen att han och Julia Franzén dejtade. När Bingo i ett Instagram-inlägg skrev "Saknar henne" visste alla om deras relation. 

Men förhållandet mellan Julia och Bingo höll inte särskilt länge och under hösten 2021 blev Julia Franzén ett med svenska folket när hon var den säsongens eftertraktade Bachelorette. Julias jakt på kärleken engagerade alla hemma i sofforna som inte kunde slita sig från avsnitten som präglades av dejter, hångel och bajsbråk. 

Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Dramatiken för Julia Franzén efter Bachelorette

Julia som gick in i programmet med förhoppningen om att hitta pappan till sina barn fick i slutändan sitt hjärta krossat, och efterskalven var kraftiga även efter programmets slut. 

Mer om det kan du läsa här.

Nu har cirkeln slutits. Bingo och Julia som avslutade sin relation innan Bachelorette är nu kärare än någonsin – IGEN. 

Bingo Rimér och Julia Franzén vill ha barn 

Kärlekslyckan mellan dem har exploderat på sociala medier senaste tiden. Fotografen Bingo Rimér förevigade nyligen sin kärlek till Julia med att tatuera in hennes namn på armen. Där kan man snacka storslagen kärleksförklaring! 

I Instagram-inlägget där han visar upp tatueringen skrev Bingo “Grattis på namnsdagen. Jag älskar dig”. 

Och det dras inte direkt i någon handbroms på kärleksfronten. Bingo avslöjade nyss vad paret planerar att deras barn ska heta – och det var inte helt konventionella namn som står på listan. Läs mer här.

Trots pirr i magen och kärleksbonanza har Bingo fortfarande starka känslor kring att Julia nyligen har dejtat en hel radda killar i tv... 

Foto: Duygu Getiren/TT

Bingo Rimérs kritik till killarna i Bachelorette 

Det var när Bingo Rimér under tisdagen medverkade på Anis Don Deminas Youtube-kanal i hans talkshow “Då är vi igång med Anis och Berra” som han verkligen sa exakt vad han tyckte om Julias medverkan i programmet. Han tar avstamp i början av hans och Julias kärleksresa, innan programmet. 

– Sen dök den här grejen upp att hon taggade mig och så började vi skriva med varandra. Jag tog inte den relationen riktigt seriöst, men så började vi hänga lite. Och sen så fick hon ju förfrågan där, förklarar Bingo. 

Förfrågan som Bingo syftar på var just att hon skulle bli 2021 års Bachelorette. Men att Julia skulle dejta massa hunkar i tv var inget som verkade röra Bingo ryggen. 

– Men kan jag ju erkänna att jag tänkte ju såhär, jag vet ju vad det är för snubbar som är med i de där programmen. Så lycka till med att träffa de där jävla göteborgarna om du vill det liksom. Så jag brydde mig inte, säger han skrattandes och fortsätter: 

– Hon var ju så inne i den där Bachelor-bubblan. 

Foto: Stella Pictures

"Dom där tröga killarna"

Bingo tror däremot inte att man träffar sitt livs kärlek i sådana sammanhang och kopplar det till hur han själv kände när han var med i ett dejtingprogram där han skulle äta middag med fyra tjejer i livesändning. 

Och i samma veva som videon publiceras på Youtube hade Bingo även en frågestund på sin egen Instagram. En följare frågar honom då om han har sett alla avsnitt av Bachelorette. 

“Jag har inte sett alla avsnitt. Men en hel del och jag tycker det var otroligt kul att kolla på. Man såg verkligen hur Julia gav allt och vissa av dom där tröga killarna fattade ju inte vilken grym tjej som dom missade. Men det fattar ju jag… så tur för mig”, svarar Bingo. 

Foto: Instagram/bingrorimer

Blev Bingo Rimér svartsjuk när han såg Bachelorette?

En annan fråga löd huruvida han blev svartsjuk när han såg Julia dejta i tv. 

“Inte så värst. Men däremot blev jag sur på vissa killars beteende. Jag blev nog mer arg på vissa än svartsjuk”, skriver fotografen. 

Foto: Instagram/bingrorimer

Bingo verkar med andra ord minst sagt ha ett horn i sidan till Julias före detta dejter från programmet Bachelorette! 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!