Tvillingar ska det bli till varje pris för Bingo Rimér och Julia Franzén, nu uppger Bingo vad de ska heta.
Tvillingar ska det bli till varje pris för Bingo Rimér och Julia Franzén, nu uppger Bingo vad de ska heta. - Foto: Stella Pictures

Udda namnförslagen – det kommer Bingo Rimérs och Julia Franzéns barn heta

Bingo Rimérs och Julia Franzéns barndrömmar blir allt närmare verklighet. I en frågestund på Instagram berättar Bingo Rimér om hur paret är villiga att betala för tvillingar och vad de planerar att döpa barnen till.


Realityprofilen och influencern Julia Franzén, 31, och Bingo Rimér, 46, har, kort efter att de tillkännagett att de är ett par, även meddelat sina följare om att de planerar att skaffa barn

Paret planerar för att ha ett långdistansförhållande, där Julia Franzén och barnen ska bo i Marbella och Bingo Rimér ska hälsa på.

Nu verkar deras planer vara ännu närmare att förverkligas, och Bingo Rimér uppger i en frågestund på sin Instagram vilka namn på barnen de överväger.

Bingo Rimér om konstgjord befruktning: “Behöver vi pröjsa så pröjsar vi”

Julia Franzén har en dröm om att få tvillingar, och den drömmen tycks paret vara fast beslutna om att förverkliga. Kosta vad det kosta vill – tvillingbarn ska det bli!

Foto: Stella Pictures

“Behöver vi pröjsa så pröjsar vi. Blir det dyrt så får vi spara först. Det är så värt”, skriver Bingo Rimér.

Det förefaller alltså som att paret kan komma att gå provrörsvägen för att bilda familj.

Barnen ska heta...

Bingo Rimér har tre barn från tidigare förhållanden. Den 18-åriga dottern Nova har han tillsammans med Erika Heizinger, 41, och sönerna Ringo, 12, och Rambo, 9, kommer från relationen med Katrin Zytomierska

Barnen har sannerligen fått unika namn och nu verkar Bingo Rimér vilja gå samma väg med de framtida barnen tillsammans med Julia Franzén. I hans frågestund uppger han de ovanliga namnförslagen.

Om de får som de önskar och det blir tvillingbarn har Bingo Rimérs son Rambo förslaget Piff och Puff och om barnet är en flicka vill Bingo Rimér att hon ska heta Savannah. 

Foto: Stella Pictures

Det sistnämnda namnet kommer från hans tidigare namnlista med Katrin Zytomierska, men även hon ska ha fått namnet från en tidigare relation enligt @kandisarkommenterar på Instagram. Hon hävdar att Katrin Zytomierska tagit med det från namnlistan hon hade tillsammans med exet Alex Schulman, 46.

Det återstår att se om Julia Franzén går med på de speciella namnförslagen, men eftersom hon repostat hans händelse på Instagram verkar hon i alla fall inte helt främmande inför dem…

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!