Bettina Buchanans skratt är minst sagt karaktäristiskt  – nu berättar hon vad som ligger bakom det.
Bettina Buchanans skratt är minst sagt karaktäristiskt – nu berättar hon vad som ligger bakom det. - Foto: Youtube/Martin Björk/Stella Pictures

Nu avslöjar Paradise Hotel-Bettina sanningen bakom det ökända skrattet

I det senaste avsnittet av "Intimt med Björken" med Martin Björk gästar den forna Paradise Hotel-deltagaren Bettina Buchanan och svarar äntligen på frågan som alla undrar över.


Bettina Buchanan verkar sannerligen leva och andas “Paradise Hotel”. Hon har deltagit i tre säsonger av den svenska versionen, och fyra säsonger av den norska. 

I Paradise Hotel Norge 2020 så kammade Bettina även hem vinsten, tillsammans med “SKAM”-stjärnan Mohamed "Simo" Elh'Babi, och tog med sig 200 000 kronor i prispengar hem efter att ha kastat kulan framför Simo. 

Bettinas senaste deltagande i realitysåpan finns emellertid inte att se, eftersom hon deltog i den omtalade fjortonde säsongen av den svenska versionen. Efter att det framkom att det skett sexuella övergrepp i programmet valde produktionen att sluta sända hela säsongen. Nu ska programmet, som bytt namn till “Paradise” och har premiär i höst, ändras markant

Så många gånger har Bettina Buchanan haft sex i tv

I det senaste avsnittet av “Intimt med Björken” Martin Björks Youtubekanal gästar Bettina Buchanan programledaren. Som vanligt blir det just intimt och Bettina avslöjar bland annat hur många gånger hon haft sex i tv.

 – Jag har 12 tv-ligg, berättar hon för en chockerad Martin Björk.

Hur många Paradise Hotel-deltagare som står på listan vill hon däremot inte avslöja eftersom hon menar att antalet är för högt. 

Foto: Youtube/Martin Björk

Bettina uttrycker att hon är besviken över att hennes senaste medverkan i Paradise Hotel inte går att se, eftersom hon själv briljerade i den traditionsenliga “skolveckan “. Hon berättar att hon vann samtliga utmaningar och att influensern Nicole Falciani, som programledde säsongen, sa att hon var den absolut smartaste deltagaren. 

Oavsett hur det ligger till med den saken kan nog de flesta hålla med om att hennes kunskaper från skolåldern inte är det som kännetecknar realitystjärnan allra mest. Nej, det som tydligt utmärkt Bettina Buchanan är naturligtvis hennes mycket karaktäristiska skratt! I klippet avslöjar hon äntligen varför hon skrattar som hon gör…

Bettina Buchanan om sitt speciella skratt: “För att få lite attention”

Så fort Bettina Buchanan kliver in i Martin Björks bil reagerar han på realitystjärnans mycket speciella och hyllade skratt. 

 – Nä, det där garvet kommer jag dö på asså, säger han och verkar bli full i skratt av hur Bettina låter. 

Foto: Youtube/Martin Björk

Men sen ställer han henne mot väggen för det kännetecknande skrattet.

 – Händer det att du garvar lite extra för att få lite attention, för du vet att du får det på det där garvet? Frågar han varpå Bettina svarar:

 – Ja…

Men det verkar inte enbart vara uppmärksamheten som ligger bakom Bettinas säregna skratt, utan hon berättar även att hon inte är kapabel till någonting annat. 

 – Jag har alltid varit så avundsjuk på de som skrattar gulligt. Jag kan inte, menar Bettina Buchanan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!