Denis Desmond ger svar på tal efter den hårda kritiken.
Denis Desmond ger svar på tal efter den hårda kritiken. - Foto: Instagram/Denise Desmond

Storbråk i Denise Desmonds kommentarsfält efter samarbetet

Efter ett betalt samarbete på Instagram mötte Denise Desmond hård kritik. Nu försvaras hon av följarna – som även passar på att ge en känga till exet Oliver Hunt.


Denise Desmond, 32, var nyligen i blåsvädret efter att konflikten med hennes ex Oliver Hunt, 27, om deras gemensamma dotter eskalerade på Instagram, vilket Nyheter24 rapporterade om. 

Men dramatiken slutar inte där för Denise. I veckan la influensern ut bilder på sin dotter på Instagram i samarbete med ett företag. Till Denise stora förvåning väckte samarbetet starka reaktioner… 

Därför fick Denise Desmonds samarbete användare att rasa

I ett betalt samarbete med utbildningsappen för barn, Hej Albert, har Denise Desmond delat ett inlägg som innehåller bilder på den treåriga dottern Leona som spelar appens utbildningsspel på en surfplatta.

Inlägget väckte upprörda röster som dels rasade över dotterns skärmtid, och dels var ilskna över att se annonsen så ofta på sociala medier.

“Vad betalar du i veckan för social media? Skaffa ett liv”, skriver en kritiker och fortsätter:

“Jag ser dina sketna posts hela tiden på din unge framför skärmen dag in och dag ut. Har jag följt dig? Nej. Testa ta ungen på en promenad istället för att predika skärmtid så du kan slippa lägga energi på henne”.

Denise Desmond ger svar på tal

Denise Desmond är inte sen med att svara på de fientliga kommentarerna.

“Tycker vi gör så att den dagen jag känner behov av tips från dig kring min dotter så hör jag av mig”, skriver hon.

Denise berättar i sina händelser på Instagram att hon dels tycker det är märkligt att bli upprörd över att se reklam på sociala medier, och dels anta att dottern jämt sitter med en surfplatta bara för att hon gör det i en reklambild.

Denise Desmonds följare kritiserar exet Oliver Hunt

Men fansen rycker ut till Denise försvar.

“Personens Instagram du just kommenterat på är den mest hängivna och engagerade mamman du någonsin kommer skåda. ENSAMSTÅENDE dessutom!”, skriver en följare.

Och hyllningarna fortsätter rulla in. Fansen berömmer Denise för att vara en bra förälder, men passar även på att ge en del gliringar till exet Oliver Hunt, i samband med deras senaste konflikt. 

Ett fan som skriver till Denise att inte ta åt sig av hatkommentarerna kommenterar även exets beteende:

“Att resa och festa är viktigare för honom, annars hade han kunnat stanna hemma.”, skriver följaren.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!