Carolina Gynning erkännande – om prinsessan Sofia: "Inte bra"
Carolina Gynning erkännande – om prinsessan Sofia: "Inte bra" - Foto: Sigge Klemetz och Stella Pictures

Carolina Gynnings erkännande – om prinsessan Sofia: "Inte bra"

Carolina Gynning har många strängar på sin lyra. I ett poddavsnitt avslöjar nu konstnären en dramatisk händelse med prinsessan Sofia som hade kunnat sluta riktigt illa.
– Det var verkligen inte meningen, säger Carolina.


Konstnären, profilen och poddaren Carolina Gynning, 43, syns till lite överallt och karriären verkar minst sagt tuffa på. 

Tillsammans med den nuvarande pojkvännen Viktor Philipson, 35, fick hon sin tredje dotter Vilda 2021. Sedan ett tidigare förhållande med Alexander Lydecker har hon även döttrarna Alicia, 9, och Adele, 7. 

Carolina Gynnings podd med Carina Berg 

Carina Berg och Carolina Gynning. Foto: Stella Pictures

Förutom vad som verkar vara ett lyckligt familjeliv ägnar Carolina Gynning även stor tid till att driva podden "Gynning och Berg hittar sig själva" tillsammans med vännen och kollegan Carina Berg, 44. 

Det är i ett nytt avsnitt av podcasten som Carolina Gynning nu öppnar upp sig om något som kunde gått riktigt illa – och involverar prinsessan Sofia

Carolina Gynning nära att köra på prinsessan Sofia

Carolina Gynning och prinsessan Sofias världar verkar ha mötts, enligt konstnären själv som menar att de iallafall befunnit sig på samma plats samtidigt. 

– Vet du vem jag höll på att köra rakt in i. Jag är nästan helt säker på att det var prinsessan Sofia, säger Carolina Gynning i podcasten och fortsätter: 

– Inte ramma henne gående, utan i bil. Det var inte alls bra ju, det var verkligen inte meningen men jag tror att jag såg en chockad prinsessan Sofia.

Som tur var slutade situationen inte så illa som den hade kunnat gjort, men poddkollegan Carina Berg blir minst sagt chockad över Carolina Gynnings erkännande. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

2 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

2 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.