Carolina Gynning

Carolina Gynning föddes 6 oktober 1978 och växte upp i Falsterbo. Hon har två barn med Alexander Lydecker - två döttrar som föddes 2012 och 2014.

Hon är idag tillsammans med Viktor "Nishti" Philipson, med vilken hon har en dotter med.


Hon blev upptäckt som modell av en modefotograf när hon väntade på bussen vid en hållplats i Falsterbo som 16-åring. Under de kommande tio åren gjorde Carolina Gynning modelljobb i både Sverige och utomlands.


Efter några år som utvikningsmodell medverkade Carolina i Big Brother 2004, där hon plockade hem förstapriset. 2006 deltog Carolina Gynning i Let's Dance på TV4 och även som reporter i flera andra program. Dessutom var hon skribent i gratistidningen Punkt.se.


2007 hoppade Carolina på jobbet som programledare för auditionavsnitten av Idol i TV4, tillsammans med Carina Berg. Året därpå, 2008, var hon programledare för I huvudet på Gynning på Kanal5 och för talangprogrammet Hitmakers.


Samma år startade hon sin blogg, som snabbt blev väldigt populär. Under hösten var hon programledare tillsammans med Carina Berg igen, den här gången för TV4:s storsatsning Stjärnor på is. TV-karriären fortsatte rulla på, och under våren 2009 ledde Carolina den märkliga serien Hjälp! Jag är med i en japansk TV-show på TV4.


Även i radio fick lyssnare ta del av Carolina Gynning, när hon var sommarvärd för Sommar i P1 2013. Som om inte allt det här var nog, så har Gynning dessutom en skådespelarkarriär på sitt CV. Strax innan hon medverkade i Big Brother 2006, så hade hon rollen som "Zoe" i den franska filmen Happily Ever After, där motspelaren var ingen mindre än Johnny Depp. Några år senare var det dags igen, då spelade hon en av huvudrollerna i filmen Blondie från 2012, tillsammans med skådespelare som Marie Göranzon, Helena af Sandeberg och Alexandra Dahlström.


Carolina Gynning kan också skryta med en karriär som sångerska. I februari 2008 släppte hon singeln Allt jag tar på blir till guld, vilket ju faktiskt verkar vara en ganska rimlig iakttagelse. För den som vill ta del av Gynnings flärd och framgång, så går det till och med att lukta som Carolina. Hon har såklart en egen parfym. I september blev Carolina Gynning den första svenska kvinnan i Sverige som hade en helt egen parfym, "Go Girl!".


Redan som 28-åring släppte Carolina sin självbiografi Ego girl, som skrevs tillsammans med Ingrid Carlqvist. I boken från 2005 får läsare ta del av Carolinas år som ung modell, i en värld kantad av sex och droger. Två år senare släpptes en bok bestående av mail skickade mellan henne och författaren Alex Schulman. Ytterligare två år senare, 2009, var det dags för uppföljaren till Ego Girl, som helt rimligt fick namnet Ego Woman. Även denna gång skedde samarbetet med Ingrid Carlqvist.


Men självbiografiska böcker var inte nog. 2009 släppte Carolina sin första bok som skönlitterär författare, deckaren Laura – flickan från havet. 2012 släpptes bokens fristående fortsättning, Vanessa – flickan i glaskupan. Vid sidan om allt det här har Carolina Gynning gjort sig ett namn som konstnär och hon ställer ofta ut sin konst och får dem sålda till saftiga priser. Dessutom har hon samarbetat med affärskedjan Cervera, som hon designade en glasserie för.


Genom åren har Carolina vunnit flera olika TV-priser och plockat hem platser på alla möjliga listor över kända och mäktiga personer i Sverige.


Något som det har snackats mycket om genom åren, är Carolinas silikonbröst. 2007 yttrade sig Carolina om brösten och sa att hon ville plocka ut sina implantat och gå ner till kupstorlek C. Operationen dokumenterades av fotografen Elisabeth Ohlson Wallin. När impantaten hade avlägsnats stoppades de ner i en plexiglaskista, nästan som en ceremoniell begravning. Sedan såldes de på eBay, där intäkterna skänktes till välgörande ändamål.


För den som behöver fukta strupen efter den här mäktiga karriärsummeringen, så har multientreprenören Carolina såklart också släppt flera egna alkoholhaltiga drycker. Det röda vinet Besos som säljs på box, det mousserande vinet Viva och slutligen Fragolino by Gynning, som är ett mousserande vin med smak av smultron.

25 Sep, 11:43
Carolina Gynning har alltid varit öppen med sina ingrepp. Gynning har bland annat opererat sina bröst ett par gånger, samt gjort fillers och botox.
11 Sep, 19:54
Den 18 oktober intar Guldörat Vasateatern i Stockholm, skriver Radioakademin, som delar ut pris till de bästa inom svensk radio- och podcast, i ett pressmeddelande.
15 Aug, 11:47
Carolina Gynning anmäldes till Länsstyrelsen efter att hon välkomnade den lilla valpen Lulu till världen. Under gårdagen fick Gynning för sig att sälja Lulu – men sedan hände något.
14 Aug, 15:01
Carolina Gynning la ut en bild på sig själv när hon var fixad för en festkväll på stan. Men följarna blev rejält förvirrade av bilden då de inte alls kände igen Carolina.
6 Aug, 09:30
Carolina Gynnings följare kunde inte tro sina ögon när hon la ut bilder på sin pappa Max Nilsson...
18 Jul, 12:21
Carina Berg och Carolina Gynning är goda vänner, men det var nog en del följare som hoppade till av det som dök upp i kommentarsfältet.
11 Jul, 16:30
Carolina Gynning gästade nyligen programmet "Tildes". Efteråt publicerade hon en bild där hon poserade tillsammans med Tilde de Paula Eby.
6 Jul, 14:20
Carolina Gynning anmäldes till Länsstyrelsen för bristande djurhållning. Detta då en video på hennes hundvalp Luna skapat ramaskri.
4 Jul, 13:33
"Så jävla fruktansvärt" och "Du är väl medveten om att det är djurplågeri" är några reaktioner efter att Carolina Gynning lagt ut en video på sin hundvalp Luna. Vi vill varna känsliga läsare.
3 Jul, 11:02
Carolina Gynning firade under helgen att hon under årens gång samlat på sig hela 600 000 följare. Men Gynning anade inte vad som skulle ske.
28 Jun, 11:03
Carolina Gynning har köpt ett nytt hus. Huset ligger på en fyra hektar stor tomt vid vattnet och har flera tillhörande öar på Ekerö.
9 Jun, 15:52
Att Carolina Gynning har en rad gaddar är någonting de flesta vet om. Men tatueringen hon har på ryggen är det inte många som sett.
8 Jun, 10:45
Ett av Viktor Philipsons practical jokes mot Carolina Gynning gick kanske för långt. – Det värsta jag varit med om, säger hon.
2 Jun, 12:34
Carolina Gynnings pojkvän Viktor Philipson gillar inte Gynnings hundar Snorren och Luna. – Han tycker dom är vidriga kräk, säger hon.
29 Maj, 14:18
Carolina Gynning fortsätter att engagera sina följare på Instagram – och en av hennes senaste bilder lämnade inte mycket åt fantasin.
24 Maj, 12:57
Carolina Gynning fortsätter att röra upp känslor på Instagram. Nu har hon valt att svara med en video där hon visar upp lite dittan och dattan.
22 Maj, 08:57
Carolina Gynning mötte under förra veckan kritik efter sin bild där hon skrev om sin kropp och träning. Nu väljer hon att svara.
17 Maj, 12:24
Carolina Gynning brukar vara omtyckt av sina nästan 600 000 följare, men under veckan publicerade hon en bild som fick dem att gå i taket.
15 Maj, 13:02
Carolina Gynning bjuder ännu en gång sina följare på en avklädd bild och jämför sig med den kända, internationella fotomodellen.
11 Maj, 14:23
Carolina Gynning och Bingo Rimér gör reklam för spelbolaget Lyllo Casino. Något som inte ses på med blida ögon av alla.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.