Alexander har tidigare bekräftat att han hade sex på gården, och nu avslöjar Helené ytterligare en smaskig detalj om Farmen...
Alexander har tidigare bekräftat att han hade sex på gården, och nu avslöjar Helené ytterligare en smaskig detalj om Farmen... - Foto: Jakob Dahlström/TV4 och TV4/Farmen

Farmen-Helenés oväntade avslöjande om sexet på gården

Årets säsong av Farmen har gått i kärlekens tecken. Gården Norra Brandstorp har svämmat över av passion och sexryktena har gått varma. Nu avslöjar Helené en ny detalj om samlaget på gården – som tittarna verkar ha missat...


Årets säsong av Farmen har inte bara innehållit intriger, stölder, spännande dueller och smaklös havregrynsgröt – utan även en stor dos romantik. Det har varit hemliga hångel, samlag på höloftet och rykten om trekanter.

Är Farmen-Izabella och Levin tillsammans?

Något av det som skapat allra mest spekulationer mellan tittarna är relationen mellan Izabella och Levin. Den flörtiga stämningen har minst sagt darrat i luften på Norra Brandstorp och ingen kunde undgå deras kemi på gården. 

Foto: Instagram/levinl

Efter kamerorna stängdes av var Levin och Izabella hemlighetsfulla med detaljerna kring deras relation om huruvida de fortfarande sågs – och tillslut svarade de på frågan alla undrade över. Här kan du läsa mer om de är tillsammans idag eller inte.

Alexander Segerströms avslöjande om sexet på Farmen

2022 års säsong av Farmen har som sagt gått i kärlekens tecken – och en hel del har även hänt bakom kulisserna. Deltagaren Alexander Segerström har tidigare berättat för Hänt att han hade sex under inspelningen. Och det var höskullen som fick agera agera plats för den intima stunden. 

Men exakt vem som gjorde honom sällskap under den passionerade, och ovanligt lantliga, akten har Alexander ännu inte velat avslöja… 

Foto: Instagram/theglambaracademy

Det som står klart är i alla fall att han under sin medverkan hann klämma in en flirt med sin medtävlande Victoria Verovic Larsson. Men efter att kamerorna stängdes av visade det sig att han fått upp ögonen för ytterligare en deltagare i Farmen – Monika Ostrowska. Här kan du läsa mer om deras mysiga dejt.

"Tänker specifikt på en person..."

Och ännu är inte alla kärleksmysterier kring årets Farmare lösta...

Under onsdagen hade Farmaren Helené Fransson en frågestund på Instagram, där hon besvarade en rad av följarnas undringar. 

Och en av följarna ville just ha svar på en mer intim fråga: “Hade nån sex på Farmen?”

“Japp. Jag tänker specifikt på en person som ni nog aldrig hade gissat på”, svarar Helené. 

Foto: Instagram/helenefransson

Spekulationerna kring årets deltagare i Farmen har gått varma, men på Helené låter det som att någon har lyckats gå under radarn vad gäller sex-ryktena... Vem tror du att Helené pratar om?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

1 timme sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

1 timme sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

3 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.