- Foto: TV4/Farmen

Är Farmen-Izabella och Levin ett par idag? Här är det efterlängtade svaret

Den oförnekliga kemin som funnits mellan Izabella och Levin har fått Farmen-tittarna att bli tokiga av nyfikenhet. Är de ett par eller inte?! Nu besvarar de äntligen frågan alla vill veta.


Årets nervkittlande säsong av Farmen har engagerat som aldrig förr. Den har innehållit allt från hångel, intriger och stölder till läggmatcher. 

Men något av det som skapat allra mest spekulationer mellan tittarna är relationen mellan Izabella och Levin. Den flörtiga stämningen har minst sagt darrat i luften på Norra Brandstorp. Ingen har kunnat undgå deras kemi på gården, och när Levin tvingades lämna brast Bella ut i gråt. 

Foto: TV4/Farmen

Efter kamerorna stängdes av har Levin och Izabella varit hemlighetsfulla med detaljerna kring deras relation om huruvida de fortfarande ses. 

Här kan du läsa alla Nyheter24:s artiklar från Farmen 2022.

Izabella och Levin umgicks i helgen

Den gångna helgen blev det en riktig Farmar-fest när Izabella och Levin, tillsammans med ett gäng andra deltagare, sågs i Göteborg. Farmarna partajade loss, umgicks och levde loppan, och det utlovades även ett svar kring Izabella och Levins relation. 

Men hela helgen gick utan att frågan alla undrar över besvarades. Tills under onsdagskvällen. Äntligen droppades nu bomben alla väntat på – är Levin och Izabella ett par? 

Är Izabella och Levin i Farmen tillsammans?

“Svaret på den stora frågan. Jag och Levin är vänner, väldigt goda vänner skulle jag vilja säga”, skriver Izabella under en bild på henne och Levin kramandes. 

Foto: Instagram/izabella.andersson.acimovic

"Bella kommer alltid finnas i mitt liv"

Till många tittares besvikelse, så verkar Levin och Izabella alltså endast vara vänner. 

Även Levin lade upp en bild på honom och Bella på Instagram. 

“Har fått väldigt många frågor angående mig och Bella. Vi har medvetet inte svarat på något då vi själva inte riktigt vetat. Vi är idag väldigt nära vänner men bor långt ifrån varandra så framtiden får utvisa vad som händer. På ett eller annat sätt kommer Bella alltid finnas i mitt liv”, skriver Levin. 

Foto: Instagram/levinl

Summan av kardemumman så har duon kommit fram till att bara vara väldigt goda vänner. Men läser man mellan raderna verkar det inte ha varit ett helt självklart beslut. 

Och precis som Levin skriver så får framtiden utvisa om de förblir endast vänner eller om relationen utvecklas till något mer.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!