Britney Spears delade med sig av nyheten på Instagram.
Britney Spears delade med sig av nyheten på Instagram. - Foto: Jordan Strauss/TT och Chris Pizzello/TT

Britney Spears är gravid – väntar barn med Sam Asghari

Britney Spears är gravid med sitt tredje barn, meddelar popstjärnan själv. Spears delade nyheten på Instagram tillsammans med ett foto av en kopp te omgiven av blommor. ”Jag tog ett graviditetstest... och ja... jag ska få barn”, skriver hon.


2021 blev sångerskan Britney Spears, 40, äntligen blev fri efter att det förmyndarskap hon levt under mot sin vilja i 13 år upphävdes. Efter det tumultartade året meddelar Britney Spears själv nu via Instagram att hon väntar sitt tredje barn, och sitt första med partnern Sam Asghari, 28. 

Britney Spears blev fri från förmyndarskapet

I flera månader har Spears uttryckt sin önskan om att skaffa ett till barn. För en månad sedan publicerade hon inlägg på Instagram om att hon ville starta en familj med pojkvännen, något som hennes förmyndarskap tidigare har satt stopp för. 

Britney Spears är gravid – väntar barn med Sam Asghari

Nu ska paret äntligen bli föräldrar, skriver Britney i sitt inlägg. 

”Jag gick ner i vikt innan min resa till Maui, bara för att gå upp det igen. Jag tänkte: Men gud, vad har hänt med min mage? Min man sa att jag bara var mat-gravid. Så jag tog ett graviditetstest...”, skriver Britney Spears och fortsätter: 

”Och ja... jag ska få barn”

Britney Spears två barn – med exmannen Kevin Federline

Tillsammans med exmannen Kevin Federline, 44, har hon sedan tidigare sönerna Sean Preston, 16, och Jayden James, 15.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

2 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.