ASAP Rocky greps på flygplatsen LAX i Los Angeles efter att ha varit på en resa med Rihanna. Bilderna är från andra tillfällen.
ASAP Rocky greps på flygplatsen LAX i Los Angeles efter att ha varit på en resa med Rihanna. Bilderna är från andra tillfällen. - Foto: Vianney Le Caer/TT och Stella Pictures

ASAP Rocky gripen på flygplats – misstänks för skjutning

Rapparen Rakim Mayers, mer känd som ASAP Rocky, greps på flygplatsen LAX i Los Angeles efter att ha varit på en resa med gravida flickvännen Rihanna. Han har nu frihetsberövats misstänkt för inblandning i en skjutning i november 2021.


Rakim Mayers, mer känd som sitt artistnamn ASAP Rocky, greps på onsdagen på Los Angeles internationella flygplats, LAX, misstänkt efter en skottlossning i november 2021. Mayers hade sedan dess varit under utredning av polisen i Los Angeles.

ASAP Rocky greps efter semester med Rihanna

Mayers anlände med ett privatplan från Barbados, där han hade varit på semester med sin flickvän, artisten Rihanna, rapporterar NBC News

Offret vid skjutningen överlevde och har pekat ut Mayers som skytten, enligt polisrapporter. Offret hävdar att rapparen sköt mot honom flera gånger, och att ett av skotten träffade hans vänstra hand.

ASAP släppt mot borgen

Rapparen Asap Rocky släpptes från Los Angeles-polisens förvar på onsdagen efter att han betalat borgen, som var satt till motsvarande fem miljoner kronor, skriver E!News.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!