Gift vid första ögonkastet-Martins kommentar på Pernilla Wahlgrens Instagram.
Gift vid första ögonkastet-Martins kommentar på Pernilla Wahlgrens Instagram. - Foto: Instagram/mingelmartin, Stella Pictures

Gift vid första ögonkastet-Martins kommentar på Pernilla Wahlgrens familjebild: "Överenskommelse"

En person som under gårdagen syntes till i Pernilla Wahlgrens kommentarsfält var Gift vid första ögonkastet-deltagaren Martin. Men vad ville han Pernilla egentligen?


I Wahlgrens värld får vi följa med Pernilla Wahlgren och hennes familj i såväl vardag som i många olika äventyr. Ett annat ställe där man kan följa detsamma, är på Pernillas Instagram.

Där delar hon ofta bilder, bland annat när hon befinner sig på olika restauranger och middagar –  ofta tillsammans med familjen. 

Foto: Christine Olsson/TT

Gift vid första ögonkastet-Martins kommentar på Pernilla Wahlgrens familjebild

Under måndagen lade Pernilla upp ett bildspel på Instagram från familjemiddagen som de hade på en restaurang i Stockholm. 

– Älskar när vi spontan-styr upp familjemiddag- och dom som kan kommer, och fyller på allt eftersom, skriver hon på Instagram.

I kommentarsfältet fick hon som vanligt många kommentarer från olika håll, både bra och dåliga. Bland annat skrev de hur fina de var, men folk passade även på att ställa olika frågor till Pernilla.

Någon annan som passade på att sticka in en kommentar var Martin, deltagaren från Gift vid första ögonkastet 2022. Han ville bara fråga om Pernilla börjat titta på Gift vid första ögonkastet än, som de kommit överens om. 

Foto: Instagram/pernillawahlgren

Nu har 14 timmar gått, och Pernilla har fortfarande inte svarat. Vi får väl se om det kommer något svar så småningom. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!