Jon och Janni Olsson Deler
Jon Olsson Delér efterlyste en städare på Instagram. Städarens betalning skulle vara att få åka i Jons båt. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Ilska mot Jon Olsson efter bilden på Instagram: "Fy vad pinsamt"

Entreprenören Jon Olsson efterlyste någon som kunde komma och städa. I betalning skulle personen få åka en tur i Jons båt. "Fy vad pinsamt" och "Skärpning människa" är några reaktioner.


Jon Olsson Delér, 39, och Janni Olsson Delér, 32, bor tillsammans på Cypern och förra sommaren köpte de även en egen udde i Salstjö-Boo för 39 miljoner kronor.

Tomten är hela 14 640 kvadratmeter stor, och huset ligger precis vid vattnet. Dessutom är bara tre kilometer in till Nacka centrum, något som Nyheter24 tidigare skrivit om.

På Instagram har Jon över en miljon följare, och han och hustruns Youtube-kanal har även den över en miljon prenumeranter.

Jon uppdaterar ofta om sin glamourösa vardag med vrålåk, resor och andra äventyr. Det är ett liv i lyx – vilket kanske inte är så konstigt då Jon Olsson är god för extremt många miljoner.

Jon och Janni Olsson Delér. Bildkälla: Stella Pictures.

Jon Olsson efterlyste städhjälp på Instagram

Nu möts Jon Olsson Delér av kritik för ett inlägg på Instagram. Tidigare i veckan la han ut en bild på en av hans båtar som behövde tvättas. 

Jon efterlyste då någon som ville komma och städa båten. Dessutom skulle städaren ta med sig egen fönstertvätt. Hur betalningen skulle se ut? Jo, personen som kom och städade skulle få åka på en båttur...

"Den som kan ta sig till Tynningö nu och tvätta båten lite fort får åka med båten nästa vecka. Det behövs bara en snabb-tvätt på 30 minuter eftersom vi ska filma några saker. Vi har allt förutom fönstertvätt så det får du ta med dig. Är någon sugen? Först till kvarn får jobbet!", skrev Jon på in Instagram Story, något som Bloggbevakning var först med att uppmärksamma.

Jon Olsson efterlyste städhjälp på Instagram. Bildkälla: Stella Pictures.

Jon Olsson möts av kritik: "Jävlar vad pinsamt"

I kommentarsfältet på Bloggbevakning är det flera läsare som nu är upprörda över Jon Olssons "städerbjudande".

Några kommentarer lyder:

"Fy fan vad pinsamt. Skärpning människa!"

"Jävlar vad pinsamt"

"Hahahah men snälla, jag sekundärskäms å det grövsta"

"Han är svår att tycka om! Visst kul att åka med i båten men hur förnedrande är det inte för hen som städar den?"

"Hoppas ingen städar deras båt."

"Städa båtfan själv"

"Manligt värre...not."

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.