Khloé Kardashian har en ny pokjvän
Khloé Kardashian har en ny pokjvän! Här är allt vi vet om honom. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Nu har Khloé Kardashian en ny pojkvän: "Mår väldigt bra"

Khloé Kardashian och Tristan Thompson gick skilda vägar för ett par månader sedan. Nu har Khloé en ny man i sitt liv – här är allt vi vet om hennes nya pojkvän.


Khloé Kardashian, 37, har varit singel sedan vintern 2021. Då gick hon och dåvarande pojkvännen Tristan Thompson, 31, skilda vägar en gång för alla.

Khloé och Tristans relation var kantad av drama och otrohet. Bara några dagar innan Khloé födde parets dotter True i april 2018 så uppdagades det nämligen att Tristan hade varit notoriskt otrogen mot Khloé med flera olika kvinnor.

Tristan Thompson och Khloé Kardashian har gått skilda vägar. Bildkälla: Stella Pictures.

Tristan Thompson skrev öppet brev till Khloé Kardashian

Just otroheten gick som en röd tråd genom hela deras relation, och droppen blev när Tristan gjorde en annan kvinna gravid bakom ryggen på Khloé.

– Khloé, du förtjänar inte det här. Du förtjänar inte hjärtesorgen och förnedringen jag har orsakat dig, skrev Tristan Thompson på Instagram där han erkände otroheten och att han skulle få barn med en annan kvinna. Du förtjänar inte hur jag har behandlat dig genom åren. Mina handlingar går inte hand i hand med hur jag ser på dig. Jag har den största respekten och kärleken för dig. Oavsett vad du kanske tror. Återigen, jag är så oerhört ledsen, skrev Tristan i ett öppet inlägg på Instagram.

Khloé Kardashian har en ny kärlek i sitt liv. Bildkälla: Stella Pictures.

Nu har Khloé Kardashian en ny pojkvän

Khloé Kardashian har gått vidare från sitt otrogna ex, och som en av världens mest åtråvärda singelpinglor 2022 så är det nog många som har undrat vem som ska få Khloé på fall...

Nu står det klart att Khloé nämligen har en ny man i sitt liv.

Enligt källor till Page Six dejtar Khloé nu en riskkapitalinvesterare som hon träffade via sin storasyster Kim Kardashian.

– De blev presenterade för varandra på en middagsbjudning för ett par veckor sedan och klickade, säger en källa till Page Six.

Även amerikanska People bekräftar romansen mellan Khloé och den mystiska mannen. 

Enligt en källa till People så är förhållandet mellan Khloé och den nya killen fortfarande i ett väldigt tidigt stadie, men Khloé "mår väldigt bra" i relationen.

Grattis till kärleken!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!