Bianca Ingrosso gästar Melina Criborn och Ellinor Löfgrens podd.
Bianca Ingrosso avslöjar vad hon tycker om sina influencerkollegor. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrossos pik till andra influencers: "Hade aldrig gjort så"

Det är i Melina Criborn och Ellinor Löfgrens podd "Inga beiga morsor" som Bianca Ingrosso avslöjar både det och det andra. Bland annat får vi veta vad hon tycker om vissa av sina influencerkollegor...


Bianca Ingrosso, 27, gästar Melina Criborn och Elinor Löfgrens podd "Inga beiga morsor" och hon sparar inte på krutet. 

Bianca berättar bland annat den invecklade sanningen om alla sexvideos. Bianca avslöjade bland annat att hennes bror Benjamin Ingrosso har filmat Melina och hennes man när de haft sex. Bianca berättade även att hon har sett Benjamin onanera.

"Vissa är helt personlighetslösa"

I podden grillas Bianca, och hon svarar på allt mellan himmel och jord, och hon berättar bland annat om vad hon tycker om sina influencerkollegor. 

– Det finns väldigt många människor i den här branschen som är väldigt mycket på sociala medier och väldigt lite i verkligheten. Jahapp, där var den konversationen slut. Det är som i artistbranschen eller musikbranschen, och så även i den här branschen. Det finns såklart människor som är kreativa i sitt content men helt personlighetslösa, säger Bianca.

Bianca Ingrosso berättar nu vad hon tycker om vissa av sina influencerkollegor. Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca Ingrosso om recensionerna av CAIA Cosmetics

Bianca får sedan frågan vad hon tycker om influencers som släpper Youtubevideos där de berättar om vad de tycker om CAIA Cosmetics som är Biancas sminkmärke, och när de skapar content genom att använda Biancas namn och få fler visningar på Youtube.

– Jag hade väl aldrig gjort det själv. Jag är uppvuxen med att man inte vill bli välkänd för att trycka ner andras jobb. Vi kan ju sitta och tycka väldigt mycket såklart men jag skulle aldrig gå ut offentligt och säga det. Men sen kan jag förstå, ska man vara krass så går det ju jättebra för dom som tycker illa om CAIA eller så. Jag märker att många försöker hitta negativa saker för att de får mycket mer klick och mycket mer pengar, säger Bianca i podden.

Hon berättar även att vissa negativa recensioner har gjort att hon har fått dåligt självförtroende när det kommer till att skapa nya produkter för CAIA.

Det gick så långt att de fick ha ett krismöte på CAIA där hennes kollegor fick peppa henne att hon visste kunde ta fram produkter.

Tidigare har Nyheter24 bland annat skrivit om kritiken mot Bianca Ingrossos julkalender som CAIA Cosmetics släppte. 

Produkten kallades för "största skämtet" och julkalendern anmäldes till Konsumentverket av över 25 personer.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

1 timme sedan

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

1 timme sedan
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

1 timme sedan
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

1 timme sedan
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

2 timmar sedan
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

2 timmar sedan
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.