Bianca Ingrosso

Bloggerskan och influencern Bianca Wahlgren Ingrosso föddes den 30 december 1994. Hon är dotter till Pernilla Wahlgren och krögaren Emilio Ingrosso


Bianca Ingrosso har ett förflutet som sångerska och musikalartist, och frontar nu realityprogrammet "Wahlgrens Värld" tillsammans med mamma Pernilla.


Nu driver Bianca Ingrosso bolag


Idag är Bianca Ingrosso en av Sveriges största influensers med över en miljon följare på Instagram. 


Bianca Ingrosso är även en av grundarna till sminkbolaget Caia Cosmetics. Hon är fortfarande verksam i företaget, men sålde halva sin ägarandel år 2020. Det gjorde Bianca Ingrosso, blott 25 år gammal, ekonomiskt oberoende. 


Andelen hon sålde ska ha varit värd omkring 73 miljoner kronor. 


Bianca Ingrossos kärleksliv


Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen har haft ett "på och av"-förhållande under flera års tid. De är tillsammans sedan våren 2021 – och i oktober gick de ut med nyheten att de köpt lägenhet ihop.


"Jag vill bo där i hela mitt liv och uppfostra alla barnen där", skrev Bianca Ingrosso på Instagram i samband med avslöjandet.


Läs våra senaste nyheter om Bianca Ingrosso här


Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures


igår 13:56
Bianca Ingrosso marknadsför frekvent sitt skönhetsimperium Caia. Nyligen gick ett av hennes klipp viralt på grund av ett felaktigt uttalande.
2 dagar sedan 16:28
Dokumentären "This is Benjamin Ingrosso part one" har premiär 21 maj 2024. En dokumentär som är skapad av Benjamins två bästa vänner, där vi kommer få ta del av sidor av honom som aldrig tidigare visats. – Det finns saker jag säger i den här filmen som jag aldrig har uttryckt, säger Benjamin i Nyhetsmorgon.
2 dagar sedan 15:46
Många ställer sig frågan om Bianca Ingrosso har hittat kärleken. Hon har varit singel sedan 2022, men nu bryter hon tystnaden om en viss relation...
2 dagar sedan 15:03
Bianca Ingrosso slog på stort när hon skulle shoppa något fint till sin lillebror Benjamin Ingrosso...
17 Maj, 21:09
Bianca Ingrosso ska på Taylor Swifts konsert på Friends arena på fredagskvällen. Och hon tog sig dit på ett minst sagt udda sätt – med helikopter.
16 Maj, 21:55
I dagarna blev Daniel Redgert och pojkvännen Linus föräldrar till en liten flicka. På Instagram avslöjar Daniel vad deras lilla dotter ska heta.
16 Maj, 15:50
Familjen Wahlgren-​Ingrosso kryllar av talanger med både musiker och skådespelare. Nu har det kommit fram att syskonen Ingrosso har ännu en känd släkting.
14 Maj, 15:34
Alice Stenlöf är minst sagt en flitig influencer. Till vardags har hon en youtubekanal, klädkollektioner och flera bolag. Givetvis är det många som undrar – blir det något klirr i kassan?
14 Maj, 10:23
Det har hänt en hel del sedan Pernilla, Bianca, Benjamin och resten av familjen Wahlgren-Ingrosso gick på röda mattan för 10 år sedan. Så här har familjen Wahlgren-Ingrosso förändrats – se bilderna här!
13 Maj, 18:20
Fredagen den 10 maj dog Hans Wahlgren, efter en tids sjukdom. Nu delar änkan Christina Schollin med sig av sorgen efter Hans bortgång.
13 Maj, 13:50
Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso träffades under 1980-talet, och gifte sig 1993. Sedan de skilde sig år 2002 har det nu gått 22 år – och stämningen har varit allt annat god mellan det tidigare paret. Fram tills nu.
10 Maj, 15:12
Hans Wahlgren har gått bort efter en tids sjukdom. Han blev 86 år gammal. Här är barnbarnens ord efter morfar Hans bortgång.
10 Maj, 13:56
Den omtyckta skådespelaren Hans Wahlgren är död, han blev 86 år. Familjen meddelade att Hans gått bort efter en tids sjukdom.
8 Maj, 20:16
Favorittippade Thomas Stenström blev en av kvällens stora vinnare på Grammisgalan. Han tog emot två av fem priser som han nominerats till. Det känns kul att någon, tio år efter att man släppt sin första skiva, klappar en på axeln och säger att man är bra, säger han.
3 Maj, 12:23
Influencern Lovisa Worge bor i en sekelskifteslägenhet precis på gränsen mellan Vasastan och Östermalm. På Instagram visar Lovisa ofta upp lyxiga märkeskläder – och även i hennes hem flödar de exklusiva detaljerna.
2 Maj, 17:15
Bacherolette 2024 har väckt starka känslor och kritik på flera håll. Nu sågas även programmet av influencern Bianca Ingrosso.
2 Maj, 12:09
Lovisa Worge och Bianca Ingrosso är både kollegor och nära vänner. Men en dag valde Lovisa hastigt och lustigt att sluta hos Bianca. Men varför?
25 Apr, 14:34
Bianca Ingrosso anklagas för smygreklam. Under en veckas tid kom det in 88 anmälningar till Konsumentverket.
25 Apr, 13:41
Bianca Ingrossos två anställda heter Emelie Feola och Saga Frisk Sundberg. Men vad tjänar de egentligen?
25 Apr, 10:32
Bianca Ingrossos inlägg från snabbmatsrestaurangen "In N Out" i Los Angeles skapar ilska. Varför har hon inte bröd på sin burgare?
1 2 3 4 ... 65