Bianca Ingrosso

Bloggerskan och influencern Bianca Wahlgren Ingrosso föddes den 30 december 1994. Hon är dotter till Pernilla Wahlgren och krögaren Emilio Ingrosso


Bianca Ingrosso har ett förflutet som sångerska och musikalartist, och frontar nu realityprogrammet "Wahlgrens Värld" tillsammans med mamma Pernilla.


Nu driver Bianca Ingrosso bolag


Idag är Bianca Ingrosso en av Sveriges största influensers med över en miljon följare på Instagram. 


Bianca Ingrosso är även en av grundarna till sminkbolaget Caia Cosmetics. Hon är fortfarande verksam i företaget, men sålde halva sin ägarandel år 2020. Det gjorde Bianca Ingrosso, blott 25 år gammal, ekonomiskt oberoende. 


Andelen hon sålde ska ha varit värd omkring 73 miljoner kronor. 


Bianca Ingrossos kärleksliv


Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen har haft ett "på och av"-förhållande under flera års tid. De är tillsammans sedan våren 2021 – och i oktober gick de ut med nyheten att de köpt lägenhet ihop.


"Jag vill bo där i hela mitt liv och uppfostra alla barnen där", skrev Bianca Ingrosso på Instagram i samband med avslöjandet.


Läs våra senaste nyheter om Bianca Ingrosso här


Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures


26 Nov, 14:39
Bianca Ingrosso sörjer sin avlidne farfar Carmine Ingrosso. I två händelser på Instagram delar hon sin kärlek och sorg.
24 Nov, 11:43
Den senaste veckan har både Bianca och Pernilla anmälts flera gånger till Konsumentverket för att ha gjort smygreklam på Instagram. Nu rasar följarna och menar att detta måste få ett slut.
18 Nov, 15:16
Bianca Ingrossos storebror Oliver Ingrosso har fått en son. Nu delar Bianca Ingrosso rörande ord om brorssonen på Instagram.
18 Nov, 11:36
Efter uppbrottet med Bianca Ingrosso har det gått trögt för Phillipe Cohen. Hans flopp blir ett faktum när maktbarometer släpps.
17 Nov, 14:10
Dagligen svämmar det in tusentals kommentater på Bianca Ingrossos Instagram. Och då och då väljer hon att svara.
16 Nov, 10:46
När Caia slår till med en rea är det dags att uppdatera skönhetsrutinen! Vi tipsar om de bästa fynden just nu hos Caia oavsett om det gäller basen, ögonen eller solkysst hy.
11 Nov, 14:02
Pernilla Wahlgren går nu till motattack mot klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari (L) efter att denna har kritiserat Bianca Ingrosso för hennes extravaganta livsstil.
9 Nov, 13:08
Influerare som Bianca Ingrosso får kritik från Sveriges klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari.
6 Nov, 16:09
Det var i helgen som Edvin Törnblom gästade Bianca Ingrossos talkshow "BIANCA". Ett rolig segment i avsnittet var när Edvin fick visa upp innehållet i sin mobil för tittarna. Men en sak glömdes bort...
3 Nov, 10:43
Saga Frisk Sundberg umgås flitigt med sin högra hand Bianca Ingrosso och hon var även med när Edvin Törnblom var och spelade in talkshowen "BIANCA" som visas i helgen.
31 Okt, 14:58
Phillipe Cohen och hans nya flickvän Rebecca Lindbergh har tagit nästa steg i sin relation och blvivit sambos, kan Nyheter24 avslöja.
31 Okt, 10:50
Bianca Ingrosso och Saga Frisk Sundberg både arbetar ihop och umgås flitigt på fritiden.
30 Okt, 15:18
Anders "Arga snickaren" Öfvergård gästade Bianca Ingrossos talkshow Bianca – och reaktionerna från tittarna har inte låtit vänta på sig...
30 Okt, 11:35
Det var i helgen som Christina Schollin gick ut på Instagram och skrev ett inlägg om sonen Niclas Wahlgren – som sedan raderades. Se vad Christina skrev här.
29 Okt, 12:11
Talkshow-drottningarna Carina Bergfeldt och Bianca Ingrosso är aktuella med var sin talkshow. I "Bianca" pratar de ut om kriget.
24 Okt, 14:59
Att befinna sig på en Finlandsfärja kan vara ett äventyr av dess like. Någon som kan skriva under på det är Pernilla Wahlgren.
23 Okt, 12:56
Såg du vad som hände under helgens avsnitt av Bianca Ingrossos talkshow?
20 Okt, 11:08
Bianca Ingrosso har en väldigt nära relation till sina kollegor – men även till mamma Pernilla Wahlgren.
19 Okt, 10:21
Bianca Ingrosso gick under sommaren ut med att hon dejtade en speciell kille. Men det inte alla fick höra då var orden: "Jag är kär".
18 Okt, 15:29
Efter Bianca Ingrossos senaste bild har det nu blivit bråk bland hennes följare.
1 2 3 4 ... 62