Söndag 26 Jun
Stockholm

Nu stöttas Dominika Peczynski av kändiseliten

Dominika Peczynski och Anders Borg skiljer sig
Skilsmässan är ett faktum för Dominika Peczynski och Anders Borg. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

​Dominika Peczynski och Anders Borg har tagit ut skilsmässa, något som Dominika gick ut med offentligt på Facebook. Nu möts hon av stöd från sina vänner.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Dominika Peczynski, 51, och Anders Borg, 54, har bestämt sig för skilsmässa. Under onsdagskvällen meddelade Dominika själv nyheten på sin Facebooksida.

"Anders Borg och jag har gemensamt idag ansökt om skilsmässa. Eftersom vi inte har hemmaboende barn tillsammans så träder äktenskapsskillnad i kraft utan betänketid. Inga kommentarer. Slut på meddelande".

Anders Borg och Dominika Peczynski har varit ett par sedan 2014. Då slajdade Borg in i Dominikas DM. 

Efter att hon skrivit en debattartikel på SVT Opinion så skrev nämligen Borg till Dominika och hyllade hennes text. Sedan sa det bara klick...

Dominika Peczynski och Anders Borg. Bildkälla: Stella Pictures.

Dominika och Anders lägenhet på Östermalm i Stockholm – sju rum och kök

2018 gifte sig Anders och Dominika, och de senaste åren har de bott tillsammans i en överdådig våning på Östermalm i Stockholm. 

Den som har sett tv-programmet "Här bor jag" har kunnat kika in i den 225 kvadratmeter stora sekelskiftesdrömmen som utgörs av sju rum och kök. I maj i år berättade Dominika för Svensk Dam att paret planerade att sälja lägenheten.

– Vi har fyra av fem utflugna barn som studerar på olika orter runt om i Sverige, så vi är bara tre personer kvar här hemma. Jag, Anders och tioåriga Harry. När vi flyttade in så bodde alla hemma och då behövdes utrymmet. Nu har vi för många sovrum som står tomma, sa Dominika till Svensk Dam då.

Och bara en månad senare var alltså skilsmässan ett faktum.

Anders Borg och Dominika Peczynski i januari 2022. Bildkälla: Stella Pictures.

Dominika möts av stöd från vännerna

I kommentarsfältet på Facebook, där Dominika gick ut offentligt med skilsmässan så möts hon nu av stöd från vänner och bekanta.

"Tråkigt! Tyckte ni var ett kul par (vilket jag bygger på ingenting eftersom jag typ aldrig träffat er tillsammans.)", skrev TV3-profilen Hasse Aro, "Tråkigt, kramar" kommenterade bloggaren Johanna Toftby och politikern Fredrick Federley skickade flera hjärtemojis till Dominika i kommentarsfältet.

Fint!


Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.