Anders Borg och Dominika Peczynski skiljer sig
Anders Borg och Dominika Peczynski skiljer sig. - Foto: Stella Pictures och Maja Suslin/TT

Anders Borg och Dominika Peczynski skiljer sig

Anders Borg och Dominika Peczynski skiljer sig. Det meddelar Peczynski själv i ett inlägg på Facebook där hon berättar om beslutet.


Sveriges tidigare finansminister Anders Borg och entreprenören och tidigare popsångaren Dominika Peczynski gifte sig i november 2018. Efter drygt tre år som gifta går paret nu skilda vägar. 

Så träffades Anders Borg och Dominika Peczynski

Det var när Anders Borg läste en debattartikel skriven av Dominika Peczynski som han tyckte om den så mycket att han vill hylla skribenten. 

Båda två var gifta på varsina håll när de började skriva med varandra, men hundratals mejl och sms senare var förälskelsen ett faktum. Något som Anders Borg och Dominika Peczynski berättade om i TV4:s “Tillsammans med Strömstedts”

Anders Borg och Dominika Peczynski skiljer sig

Det är på Facebook som Dominika Peczynski berättar om beslutet att de nu ska skilja sig. 

"Anders Borg och jag har gemensamt idag ansökt om skilsmässa. Eftersom vi inte har hemmaboende barn tillsammans så träder äktenskapsskillnad i kraft utan betänketid", skriver hon i inlägget och fortsätter: 

"Inga kommentarer. Slut på meddelande."

/
Senaste nytt

Petra Mede blev mamma vid 52 – avslöjar hur dottern blev till

1 timme sedan

Mellostjärnan har opererat bort tumör – bara dagar innan finalen

1 timme sedan
Under lördagens Mello-final väljs Jimmy Jansson in i programmets "Hall of fame". Men i veckan har han haft mycket annat att tänka på. Han opererade nämligen bort en tumör i början av veckan.

New Kids on The Block släpper nytt

1 timme sedan
New Kids on The Block släpper nytt album i vår. "Still kids" kommer den 17 maj och är gruppens första på elva år. Albumet föregås av singeln "Kids" som släpptes på tisdagsmorgonen.

Fångarna på fortet 2024: Deltagare i vårens säsong

1 timme sedan
Under våren har en ny säsong av "Fångarna på fortet" premiär. Men vilka är egentligen med i programmet? Nyheter24 listar alla lag och deltagare.

Här råkar Erika Persson försäga sig om sin hemliga pappa

2 timmar sedan
Erika Persson har de senaste månaderna varit superaktuell i och med att hennes mamma Gunilla Persson deltagit i Melodifestivalen 2024.

Jesper Rönndahl spelar polis i actionkomedi

2 timmar sedan
Komikerna Jesper Rönndahl och Martin Høgsted spelar huvudrollerna i en ny dansk-svensk actionkomedi som får premiär på SVT våren 2025.