Lördag 2 Jul
Stockholm

Så slutade Sanna Guidettis festkväll med Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso och Sanna Guidetti
Bianca Ingrosso och Sanna Guidetti festade ihop på Stureplan. Foto: Stella Pictures, Instagram/biancaingrosso

Onsdag är ju lill-lördag. Det är sen gammalt. Något som både Sanna Guidetti och Bianca Ingrosso tog till vara på när de festade loss i Stockholmsnatten på inneklubben Holken.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sanna Guidetti, 29, och maken John Guidetti, 30 har flyttat tillbaka till Sverige – och det med besked! 

Efter att ha bott flera år utomlands, bland annat i Tyska Hannover där Guidetti spelade för Hannover 96, och i Spanien där han spelade för Celta Vigo, så är nu familjen Guidetti tillbaka på svensk mark. Guidetti har skrivit på ett kontrakt för AIK där han ska spela i 3,5 år.

På Instagram har Sanna tidigare berättat om glädjen att flytta tillbaka till Sverige med John och parets gemensamma barn Mason och Nellie.  

"Jag kan inte riktigt ta in det än, men VI SKA FLYTTA TILL SVERIGE i sommar. Jag flyttade till John som ungdom, och nu 11 år senare, ska vi äntligen hem. Det är overkligt", skrev Sanna och avslutade:

"Jag är så exalterad. Våra barn ska äntligen få växa upp i våran favoritstad".

John och Sanna Guidetti har köpt hus i Nacka

Familjen Guidetti har köpt ett enormt hus i Nacka i Stockholm. Bara 70 meter från vattnet med en härlig sluttande tomt ner mot Skurusundet och pool i söderläge så finns det verkligen badmöjligheter för familjen. 

Den stora villan i flera etage har dessutom vinkällare och dubbelgarage. Som Nyheter24 nyligen kunde rapportera så var huset ingen billig historia. Hela 31 miljoner kronor betalade paret för det fantastiska boendet.

Sanna Guidetti festar med Bianca Ingrosso på Holken

Den som följer Sanna Guidetti på Instagram kan inte ha missat hur hon onekligen trivs som fisken i vattnet på hemmaplan. 

Hon har besökt uteserveringar, druckit öl med vänner i solen, mumsat goda middagar och verkligen njutit av den svenska sommaren – som bara precis har börjat.

Under gårdagen var det dags för en riktig utekväll med tjejerna. Sanna var ute med en norsk väninna, och kvällen började på bästa sätt: med middag och en bärs i solen.

Sanna Guidetti är en riktig öl-tjej! Bildkälla: Instagram/sannaguidetti

Därefter blev det fest med Bianca Ingrosso på den nya inneklubben Holken som ligger på taket till Moodgallerian i Stockholm. 

Bianca Ingrosso mötte upp Rosanna Charles för ett glas vin. Rosanna är vän med både Sanna och Bianca. Bildkälla: Instagram/rosannacharles

På Instagram Story la Bianca ut en video där Sanna dansade loss med sina kompisar. 

Sanna Guidetti till höger dansar loss. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Även Sanna pepprade på med stories och avslöjar för sina följare att det även blev en liten svängom till Hell's Kitchen på Stureplan.

"Någon som såg mig på Hells igår", skriver Sanna skämtsamt till en bild på sig själv.  

Härligt!

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.