Måndag 15 Aug
Stockholm

Julia Franzén bryter fasaden inför följarna

Julia Franzén, 32, håller ofta frågestunder där hon berättar om sitt liv med Bingo. Nu bryter hon fasaden för följarna.
Julia Franzén, 32, håller ofta frågestunder där hon berättar om sitt liv med Bingo. Nu bryter hon fasaden för följarna. Foto: Duygu Getiren / TT / Instagram / juliafranzen.se

Julia Franzén visar ofta upp lyx och glamour till något extravaganta bilder från sin vardag med kärleken Bingo Rimér. Nu berättar hon om fasaden bakom det välputsade livet till följarna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Julia Franzén, 32, håller ofta frågestunder där hon berättar om sitt liv med Bingo Rimér, barnen och Bingos ex Katrin Zytomierska. Men många gånger handlar frågorna om någonting helt annat – nämligen Julias utseende och vilka ingrepp hon gjort. 

Julia är tv-profilen som gjort sig känd genom sin medverkan i "Robinson" och ”Bachelorette” för att finna kärleken. Och kärleken däremot? Den fanns närmare än vad Franzén trodde – nämligen i exet Bingo, 47. 

Från lyx och glamour till något extravaganta bilder på paret – skvallrar om en lycklig tid tillsammans. Men nu berättar Julia att allt inte alltid är som det ser ut.

Julia Franzén: "Ger en så skev bild"

I ett inlägg på sin Instagram delar hon öppenhjärtligt med sig om hennes "picture-perfect" och vägen dit.

"Den dagen du kollar dig i spegeln och känner dig "ful" jämfört med tjejer du sett på sociala medier, kom ihåg: ALLA kan bli en 10a med rätt styling, vinklar och salongsbehandlingar. Därför är jag väldigt öppen med allt jag gör för jag tycker det är hemskt ifall folk tror man "föddes perfekt" eller vaknar upp med perfekt hy bara genom att "dricka mycket vatten". Det ger en så skev bild”, skriver hon till en bild på sig själv med smink och utan på sin Instagram.

"Alla kan blir en tia med rätt styling" skriver Julia Franzén Foto: Instagram / juliafranzen.se

Julia berättar att hon känner sig vacker utan smink men att hon älskar att bära det, någonting hon inte skäms över. 

Hon menar däremot att det krävs lite fix som inte kommer naturligt med blandat annat "fransar, bryn, slingor, löshår, injektionsbehandlingar, tandblekningar".

Hon skriver vidare att det är viktigt att följarna vet att hon också har en annan sida än den sminkade- och stylade sida hon ofta visar upp.

Jag älskar att ha perioder när jag myser runt i myskläder, smutsigt hår i en truls på huvudet, låter kroppshåret växa och kan gnugga mig i ögonen utan fransar. Låta huden vila från sminket. Låta håret vila från löshår, blekning och produkter. Alla är vackra naturligt och ingen BEHÖVER massa behandlingar eller produkter”, skriver Julia Franzén vidare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.