Bonde-Ellinor Eke-Göransson
Bonde-Ellinor Eke-Göransson berättar nu på sin Instagram om hur det känns att bli omskriven i media. - Foto: TV4, Instagram/ellinoreke

Bonde-Ellinor om skriverierna: ”Jag vill klargöra en sak”

Ellinor Eke-Göransson blev namnet på allas läppar efter sin medverkan i "Bonde söker fru" där hon efter inspelningarna blev tillsammans med Filip Nilsson. Paret gjorde senare slut. Nu berättar Ellinor om kändisskapets baksida.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Ellinor Eke-Göransson, 29, har snabbt blivit en favorit i de svenska stugorna. I 2021 års upplaga av "Bonde söker fru" blev Ellinor hemskickad och bonden Filip Nilsson, 27, valde istället att gå vidare med Lina Larsson. Men sedan rann det ut i sanden.

När kamerorna stängts av och inspelningen av "Bonde söker fru" var över så blev istället Filip och Ellinor ett par. Ellinor och Filip bodde ihop på hans gård utanför Strömsholm, och på sociala medier uppdaterade Ellinor från deras mysiga vardag ihop på gården.

– Jag tror att vi kommer att kunna göra varandra väldigt lyckliga under en lång tid framöver, sa Ellinor i "Bonde söker fru" när TV4 gjorde ett återbesök på Filips gård.

Bonde-Ellinor och Filip från "Bonde söker fru" blev ett par efter inspelningen. Ellinor flyttade till Filips gård, och där bodde hon när TV4 var på besök. Bildkälla: TV4

Ellinor och Filip gjorde slut i maj 2022

Men i slutet av maj tidigare i år så stod det klart att Ellinor och Filip har gått skilda vägar och gjort slut.

"För att undvika ytterligare spekulationer: Jag och Filip är inte längre ett par. Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana", skrev Ellinor på Instagram.

Filip Nilsson och Bonde-Ellinor gjorde slut i maj tidigare i år. Bildkälla: TV4

Ellinor Eke-Göransson om skriverierna: "Det stör mig lite och har gjort rätt länge"

Efter uppbrottet från Filip har Ellinor fortsatt att uppdatera följarna på Instagram om vad som händer i hennes liv med mysiga resor, fika, bubbel och sommarkvällar i Sverige. Sedan Ellinor blev "Bonde-Ellinor" med hela Sverige har hon blivit omskriven i flera tidningar, något som Ellinor nu kommenterar.

Under gårdagen passade Ellinor på att spela in en Instagram Story där hon berättade mer om hur hon känner kring att bli omskriven i media.

– Jag vill bara kika in här lite snabbt och klargöra en sak som stör mig lite och har gjort rätt länge nu. Vad som skrivs om mig på andra ställen det har jag ingen kontroll över. Utan att bli för långrandig så vill jag bara säga att det som skrivs och kommenteras om mig på andra ställen, dom sakerna ser jag och det är ju speciellt att läsa. Men jag försöker att inte bry mig om det för dom personerna känner inte mig, säger Ellinor i sin Instagram Story.

Ellinor Eke-Göransson kommenterar nu skriverierna om henne. Bildkälla: Instagram/ellinoreke

Ellinors hälsning till följarna: "Det är värt det"

Ellinor förklarar att hon bara kan styra över vad hon skriver och säger på Instagram eller om hon aktivt ställer upp på en intervju, vilket hon bara gjort en gång.

– Då kan man ju tänka att jag får skylla mig själv som har skrivit lite och pratat lite om det här. Och det får jag ju göra. Samtidigt när jag läser vad många av er skriver och att jag till och med kunnat hjälpa någon av er bara genom att vara öppen så känner jag att det är värt det. Jag vill bara att ni ska veta att jag inte kan styra över allt som skrivs, säger Ellinor vidare i klippet.