Tisdag 28 Jun
Stockholm

Så lever Bonde söker fru-Ellinor efter uppbrottet från Filip

Ellinor Eke-Göransson och Filip Nilsson har gjort slut
Ellinor Eke-Göransson och Filip Nilsson har gjort slut. Foto: Instagram/ellinoreke

Ellinor Eke-Göransson och Filip Nilsson träffades i Bonde söker fru 2021, men meddelade för knappt en vecka sedan att de gått skilda vägar. Hur ser livet ut för Ellinor nu, efter uppbrottet?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Få har nog missat att Bonde söker fru-äventyret fick ett lyckligt slut för Filip Nilsson, 27. 

I programmet valde han att dejta vidare Lina Larsson och skicka hem tittarfavoriten Ellinor Eke-Göransson. Men Filip och Lina fick aldrig det där sista "klicket", och gissningsvis berodde det på att Ellinor fortfarande fanns i hans tankar. 

Ellinor och Filip från Bonde söker fru har gjort slut

Efter inspelningens slut fann Filip och Ellinor varandra till slut, och sedan dess har de bott ihop på hans gård utanför Strömsholm. Sedan dess har Ellinor flitigt delat med sig av parets vardagliga bestyr på Instagram, till följarnas stora glädje. 

Foto: TV4

Men nu är det slut med det, för i förra veckan gick Ellinor ut med den tråkiga nyheten att hon och Filip gått skilda vägar. 

"För att undvika ytterligare spekulationer: Jag och Filip är inte längre ett par. Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana", skrev Ellinor i ett känslosamt inlägg på Instagram.

Bonde-Filip var desto mer förtegen med att uttala sig om uppbrottet. Han har hittills bara lämnat en fåordig kommentar till Hänt:

– Nej, det vill jag inte säga något om. Det är vår ensak.

Följarnas stöd till Bonde-Ellinor: "Bästa medicinen"

Efter uppbrottet har Ellinor Eke-Göransson fått stort stöd ifrån följare och Bonde söker fru-säsongen hon själv medverkade i. Men hur ser hennes liv ut nu när hon och Filip gått skilda vägar?

På sin Instagram har hon delat med sig av en bild på henne och en häst. Ellinor jobbar som journalist inom Svenska Ridsportförbundet och har tidigare berättat att hon varit hästintresserad i många år. Av sina sociala medier att döma verkar det som att det är just stallet hon styrt kosan mot efter uppbrottet från Filip.

"Alla borde få ha hästar i sitt liv", skriver Ellinor till bilden – och följarna var inte sena med att instämma.

"Hästar är bäst på att läka sårade hjärtan och från dem får man verkligen energi. Jag vet av egen erfarenhet att en mjuk varm mule mot mitt ansikte är bästa medicinen", skriver en följare i kommentarsfältet.

"Tänk att våra fyrfotavänner ger oss denna fantastiska, villkorslösa och äkta kärlek. De sviker aldrig en", skriver en annan.

Spenderar tid ute i naturen

På sin Instagramstory har Bonde-Ellinor även delat med sig av en bild på henne i träningskläder, ute i skogen. Kanske vankades det en löptur? Längst ner på bilden har hon taggat orten Väderstad, som ligger mellan Mjölby och Ödeshög. 

Foto: Instagram/ellinoreke

Nu har Bonde-Ellinor flyttat

Uppgifter som Nyheter24 tagit del av kan visa att Ellinor från och med 20 maj står skriven på en adress i just Väderstad. 

Fram tills dess stod hon skriven på gården utanför Strömsholm där hon bodde tillsammans med Bonde-Filip.

Den som vill veta vad Ellinor ska hitta på på sin nya hemort får helt enkelt vänta och se!

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.