Ilska mot Casper Janebrink på Instagram
Casper Janebrink möts nu av besvikna kommentarer från fansen. - Foto: Maja Suslin/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Fansens ilska mot Casper Janebrink: "Så jävla äcklad"

​Det är på Instagram som Casper Janebrinks följare nu ser rött. "Hur kan du säga så?", "Så jävla äcklad" och "Gör aldrig så igen" är några reaktioner.


Efter 23 år ihop och två barn så var kärlekssagan över för Arvingarnas frontfigur Casper Janebrink, 52, och hans hustru Helena. På alla hjärtans dag den 14 februari i år så meddelade Casper att han och Helena skulle skiljas.

Casper Janebrink och Helena skiljer sig

"Tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner", skrev Casper Janebrink på Instagram.

Casper Janebrink och hustrun Helena år 2011. Bildkälla: Stella Pictures.

Casper Janebrink berättar om nya flickvännen Therese Andersson

Men det var inte hela sanningen. Något som senare kom att visas. Kort efter skilsmässan från Helena stod det nämligen klart att Casper hade en ny flickvän i form av mäklaren Therese Andersson, 33. 

Therese är även gravid med Caspers barn, och är beräknad att föda i september.

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop. Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra, berättade Casper i en intervju med GT tidigare i år.

Casper Janebrink och Therese Andersson på premiär i Kungsbacka den 30 juni 2022. Bildkälla: Rickard Werecki, Werecki Promotion Company/TT Bild

Casper Janebrink erkände otroheten

I en större intervju med Aftonbladets Anna och Hans Schimoda så öppnade Casper upp sig och berättade att han hade varit otrogen.

Casper avslöjade bland annat att han och Therese hade "träffats ganska länge bakom kulisserna". I intervjun med Aftonbladet berättade även Casper att han mött viss besvikelse från sina fans.

– När man har pratat om det här med otrohet har det ju kommit ett och annat. "Jag visste inte att du var sådan, fy…". Men det händer faktiskt varje dag runtom i världen. Det är såklart inte schysst att vara det. Men det har trots allt varit väldigt mycket positivt också, sa Casper Janebrink till Aftonbladet.

Casper Janebrink möts nu av kritik. Bildkälla: Maja Suslin/TT Bild

Starka reaktioner på Casper Janebrinks Instagram

På Instagram har Casper Janebrink nästan 50 000 följare, och för det mesta brukar det vara gemytlig stämning i hans kommentarsfält. Men efter att Casper erkände sin otrohet så har nu flera fans öppet skrivit om sin besvikelse.

"Hans kommentar om att ”det händer i hela världen hela tiden” och då tycker Casper tydligen det är okej? Jag blir så jävla äcklad".

"Vi kan alla göra fel och jag försvarar inte detta. Men Casper, gör ALDRIG sådär mot någon igen! Tror inte att du förstår hur illa det kan göra den som blir sviken!"

"Ursäkta, hur kan du säga i tidningarna om otroheten att ”Men det har trots allt varit väldigt mycket positivt också”. Casper det är så jävla äckligt".

Casper har ännu inte svarat på fansens arga och besvikna kommentarer.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!