Khloe Kardashian och Meagan Good
En bild där Khloe Kardashian håller Meagan Good kopplad sprids nu i sociala medier. - Foto: Stella Pictures, Taylor Jewell/Invision/AP/TT Bild. Bilden är ett montage.

Khloé Kardashian anklagas för rasism: "Det värsta jag sett"

En bild där Khloé Kardashian håller fyra svarta kvinnor i ett kedjekoppel sprids nu på sociala medier. "Hon är en rasistisk idiot", "Det värsta jag sett" och "Vad fan är det jag ser" är några reaktioner.


En bild på Khloé Kardashian, 38, där hon är klädd som en hallick och håller fyra svarta kvinnor i koppel sprids nu på sociala medier som en löpeld. 

Bilden är från ett röda mattan-event år 2003 och visar hur Khloé håller i ett långt kedjekoppel som Meagan Good, La’Myia Good, Malika Haqq och Khadijah Haqq sitter fast i, skriver New York Post.

Den oerhört sjuka bilden blev viral igen efter att en användare på Reddit skapade tråden med rubriken "Låt oss aldrig glömma att det här hände". 

Khloé Kardashian möts av hård kritik efter rasistiska bilden

Reaktionerna lät inte vänta på sig:

"Det här är faktiskt något av det värsta jag har sett en kändis göra"

"Kan någon förklara den här röran för mig? Khloé klädd som en hallick?"

"Varje gång jag ser den här bilden så tänker jag bara varför"

"Vad fan är det jag ser?"

"Nu vet vi varför hon opererade ansiktet så mycket. Hon ville distansera sig från när hon lekte slavägare?"

"Det är inte det att hon inte gillar svarta människor, det är att hon inte RESPEKTERAR svarta människor"

"Vad i helvete är det här?"

"Khloe är en rasistisk idiot"

Khloé Kardashian möts av kritik efter bilden. Bildkälla: Stella Pictures.

Meagan Goods ord om bilden med Khloé Kardashian

Bilden spreds även för ett par år sedan, och i samband med det kommenterade skådespelerskan Meagan Good bilden.

Meagan Good är en av kvinnorna som Khloé Kardashian höll i koppel på röda mattan. Bildkälla: Matt Sayles/Invision/AP/TT Bild

"Den där gången på Halloween när du var ung och dum och tydligen inte tänkte 15 år fram i tiden. Misstag gjordes", skrev Meagan Good på Twitter då. 

Meagan Good kommenterade bilden år 2019. Bildkälla: Twitter/meagangood

Khloé Kardashian kommenterade inte bilden år 2019 då den spreds för första gången, och inte heller nu har Khloé valt att bemöta kritiken. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

2 timmar sedan
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

3 timmar sedan
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.