Julia Franzén, Bingo Rimér och Katrin Zytomierska
Det är i Lyckopodden som Julia Franzén berättar vad hon och Bingo Rimér tycker om Katrin Zytomierska. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Julia Franzén om Katrin Zytomierska: "Hon bryr sig bara om sitt"

Det är i "Lyckopodden" som Julia Franzén berättar vad hon och Bingo Rimér tycker om Bingos ex-flickvän Katrin Zytomierska.


Bingo Rimérs flickvän Julia Franzén, 32, är den färgsprakande energiknippen från "Bachelorette" och "Robinson" som har tagit Sverige med storm. 

På Instagram har Lerum-tjejen Julia nästan 200 000 följare, och hon är inte blyg av sig när det gäller att dela med sig av sin vardag i Marbella där hon bor.

Nyligen gästades Agnes Sjöströms podd "Lyckopodden" av just Julia och där öppnade hon upp sig om sitt liv, relationen till pojkvännen Bingo Rimér och valet att inte bo i Sverige.

Julia Franzén. Bildkälla: Stella Pictures.

Bingo Rimérs ex-flickvän Katrin Zytomierska, 44, har också varit gäst i podden och när det kom på tal så berättade Julia vad hon och Bingo pratat om...

Julia Franzén och Bingo Rimér om Katrin Zytomierska: "Katrin skiter i andra"

Julia avslöjar att hon och Bingo har varit på en kurs hos Julias ex-fling Kristove Rueda från Robinson. Kristove jobbar med personlig utveckling och livscoaching, och Julia berättar då vad som hände under kursen som gick ut på att få bättre självkänsla.

– Kristove har en piltavla som han målar upp och om man bryr sig om det yttre, alltså världen, då mår man som sämst. Naturkatastrofer och politik, sånt man inte kan påverka. Lite längre in på piltavlan är det de närmare runtomkring en, kollegor och sådär och dom kan man inte heller påverka. Man kan inte påverka andra människor. Då mår man ju också dåligt för man kan inte fatta deras beslut, säger Julia och fortsätter:

– Men JAGET kan man ju ändra och han menar att man blir som lyckligast om man bara fokuserar på sig själv. Då sa jag och Bingo: "Gud, det där är ju Katrin. Alltså Katrin hon skiter ju i andra och bryr sig bara om sitt". På ett positivt sätt. Hon kan inte bry sig mindre om vad andra tycker eller tänker. I en kärleksrelation kan ju det bli jobbigt, för typ Bingo som är en känslig kräfta, men för henne själv – hon mår ju väldigt bra liksom, säger Julia i podden.

Då gjorde Bingo och Katrin slut med varandra

Bingo och Katrin var ett par i sex års tid. Tillsammans fick de barnen Ringo och Rambo. Bingo hade även dottern Nova från en tidigare relation.

Bingo Rimér och Katrin Zytomierska på event ihop. Här ser vi Bingo och Katrins söner Ringo och Rambo, och Bingos dotter Nova. Bildkälla: Stella Pictures.

År 2015 gjorde Katrin och Bingo slut med varandra. Efter uppbrottet från Bingo blev Katrin tillsammans med Alexander Klingstedt och de fick sonen Falke ihop som föddes 2017. Katrin och Alexander gick skilda vägar 2018.

Alexander Klingstedt och Katrin Zytomierska år 2017. Bildkälla: Stella Pictures.

På alla hjärtans dag i år så bekräftade Julia Franzén att hon och Bingo återigen var ett par. De hade då dejtat ett par år tidigare, men då Bingo ville ha en öppen relation så blev det nobben från Julia.

Så är Julia Franzén och Katrin Zytomierskas relation

Julia och Katrin har alltid klickat, och i mars tidigare i år så hyllades Katrin av Julia i ett inlägg.

"Jag älskar Katrin, vi kommer väldigt bra överens (och Bingo och Katrin är extremt över varandra så absolut ingen svartsjuka). Jag förstår så klart att det i många fall finns goda anledningar att ta avstånd från ens ex men i många fall handlar det nog ofta om att lägga sin stolthet åt sidan för barnens skull", skrev Julia.

Katrin svarade då snabbt:

"Jag älskar dig Julia", följt av ett hjärta.

Fint!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

Harvard tar bort bok med människoskinn

Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

1 timme sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

2 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

2 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

3 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.