Ellinor Eke-Göransson från Bonde söker fru
Ellinor Eke-Göransson från Bonde söker fru lämnar nu Sverige. På Instagram berättar hon mer om beslutet. - Foto: TV4. Bilden är ett montage.

Därför lämnar Bonde-Ellinor Sverige: "Blir borta ett tag..."

Ellinor Eke-Göransson blev Bonde-Ellinor med hela svenska folket. Efter det turbulenta året väljer nu Ellinor att lämna Sverige för ett nytt äventyr utomlands.


Den senaste tiden har det varit full rulle för Ellinor Eke-Göransson, 29. Hon blev snabbt "Bonde-Ellinor" med hela svenska folket efter sin medverkan i TV4:s folkkära program "Bonde söker fru". 

Ellinor blev hemskickad av bonden Filip Nilsson, 27. Han valde att gå vidare med en annan tjej i programmet, men det blev inget mer av deras relation. 

Filip hade svårt att släppa tanken på Ellinor och när TV4 besökte hans gård efter inspelningarna visade det sig att Ellinor hade flyttat in och att hon och Filip var ett par.

Men i maj tidigare i år så meddelade Ellinor att hon och Filip hade gjort slut.

"Jag och Filip är inte längre ett par. Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana", skrev Ellinor på Instagram.

Filip Nilsson och Bonde-Ellinor gjorde slut i maj tidigare i år. Bildkälla: TV4

Nu lämnar Bonde-Ellinor Sverige

På sociala medier har Ellinor uppdaterat sina följare om vad som händer i hennes liv – och nu står en spännande förändring för dörren. Ellinor ska nämligen lämna Sverige, och hon blir "borta ett tag".

På Instagram berättar hon mer om beslutet.

"Det känns ibland som jag levt ungefär tio olika liv det senaste året och nu är det ännu en gång dags för förändring. Nästa vecka åker jag utomlands och blir borta ett tag. Även om det känns lite läskigt hur livet så snabbt kan ta nya vändningar, är det samtidigt otroligt befriande att, i alla fall för ett tag, lämna Sverige och allt som påminner.. Jag är så taggad", skriver Ellinor.

I kommentarsfältet så peppas nu Ellinor av sina härliga följare. Några reaktioner lyder:

"Hoppas du får det jättebra. Önskar dig allt gott!"

"Lycka till. Du är bäst som vågar ta chansen till det som erbjuds"

"Modiga kloka tjej ta chansen att komma bort ett tag från det som sårat och sargat. Låter spännande hoppas du håller oss uppdaterade så vi vet att du mår bra."

"Önskar dig allt gott. Du är en sådan modig tjej Slappna nu av från allt och ha det skönt".

Vi önskar Ellinor lycka till!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!