Dominika Peczynski och Anders Borg
Dominika Peczynski och Anders Borg är fortfarande ett par. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Dominika Peczynskis besked om Anders Borg efter poolbilden

Dominika Peczynskis poolbild fick en följare att reagera – men Dominika var inte sen med att ge svar på tal.


Nyheten slog ner som en bomb – från ingenstans skulle plötsligt Dominika Peczynski, 51, och maken Anders Borg, 54, gå skilda vägar. På Facebook meddelade Dominika att paret skulle skiljas.

"Anders Borg och jag har gemensamt idag ansökt om skilsmässa. Eftersom vi inte har hemmaboende barn tillsammans så träder äktenskapsskillnad i kraft utan betänketid. Inga kommentarer. Slut på meddelande", skrev Dominika på Facebook.

Dominika Borg Peczynski och Anders Borg. Bildkälla: Stella Pictures.

Men dagen därpå ångrade Dominika beslutet. I en intervju med Stoppa Pressarna berättade Dominika anledningen till att hon hade tagit ut skilsmässa. 

Hon hade blivit sur då han inte hade gett henne någon uppmärksamhet. 

Det var nog väldigt många kvinnor i Sverige som nickade igenkännande när Dominika Peczynski berättade att han istället hade suttit med sin iPad och läst, när hon ville prata och mysa.

"Om frugan kommer in, vill ha lite uppmärksamhet och är sugen på att snacka en stund så släpp det ni har för händerna! Annars blir tanten sur och i värsta fall så.... ja, ni fattar", skrev Dominika på Instagram.

Dominika Peczynskis svar på frågan om Anders Borg

Trots att skilsmässan har gått igenom så är Dominika och Anders fortfarande ett par. För bara ett par dagar sedan så delade hon en bild på sig själv med Anders. På Instagram skrev hon texten "Fast vi två älskar varandra".

I veckan har Dominika njutit av lite välbehövlig semester. Hon har solat och badat hos en kompis i Valdemarsvik. På Instagram har hon delat med sig av flera härliga bilder där hon myser i poolen. Och det var just en sån poolbild som en följare reagerade på.

"Va lustigt att man märker direkt att nån blivit singel", skrev en följare.

Dominika Peczynski bjöd sina följare på den här poolbilden. Bildkälla: Instagram/dominikapeczynski

Dominika var inte sen med att svara:

"Jag är inte singel. Superihop och superkär i min man men vi är papperslösa och lever i synd numera....", skrev hon då. 

Dominika Peczynski svarar på kommentaren om att hon nu skulle vara singel. Bildkälla: Instagram
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

1 timme sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

1 timme sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

1 timme sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

2 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.