Fansen äcklade av bilden på Lana del Reys pojkvän Jack Donoghue

Lana del Rey har en ny pojkvän i form av artisten Jack Donoghue från bandet Salem. Nu sprids en otäck bild på Jack som har fått Lanas fans att gå i taket. "Det här är så sjukt" och "Kan någon rädda Lana" är några reaktioner.


Artisten Lana del Rey, 36, har en ny pojkvän. Han heter Jack Donoghue och är med i bandet Salem, vars debut-EP år 2008 hade titeln "Yes I smoke crack". 

Jack brukar utmålas som något av en bad boy då han tidigare har berättat om sitt drogmissbruk och sovit sig igenom en intervju med New York Times, skriver Daily Mail.

Under gårdagen la Jack Donoghue ut en bild på sig själv tillsammans med Lana del Rey där de poserade framför fängelset Cook County Jail i Chicago, Illinois. Till bilden skrev Jack "Familjebesök".

Jack Donoghue har tidigare varit ihop med Hole-sångerskan och Kurt Cobains ex Courtney Love, men Jack och Courtney gick skilda vägar år 2011.

Lana del Rey och pojkvännen Jack Donoghue. Bildkälla: Instagram/jackdonoghueboy/

Skandalbild sprids på Lana del Reys nya pojkvän Jack Donoghue

Om vi gräver lite i Jacks förflutna så verkar han inte direkt ha varit ett fall för söndagsskolan. På sociala medier sprids nu en bild där Jack tungkysser en hund. 

Bilden, som är från 2016, ligger även uppe på Jacks Instagram. Till bilden skrev Jack "Throwback till min första relation".

Jack Donoghue tungkysser en hund. Bildkälla: Instagram/jackdonoghueboy/

Några reaktioner på Twitter lyder:

"Folk som tycker att det här är hett – sök hjälp. Han kysser en hund?"

"Hunden är där jag drar en gräns"

"Det här är så sjukt"

"Kan någon rädda Lana"

"Bilden på hunden...Jag kommer låtsats att jag inte sett den"

"Vem fan kysser en hund?"

"Ewwww bilden med hunden"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!