Nellie Berntsson Gonzalez talar ut om offentlighetens baksida.
Nellie Berntsson Gonzalez talar ut om offentlighetens baksida. - Foto: Stella Pictures/Jessica Gow/TT

Nellie Berntsson anmäldes till socialtjänsten – för sin två månader gamla son

Nu talar Nellie Berntsson Gonzalez ut om en tuff period som präglats av anonyma anmälningar. Hon och hennes kille har dels mottagit en orosanmälan om sin son och dels pekats ut för att sälja droger på en nattklubb.


Nellie Berntsson Gonzalez, 21, slog igenom tidigt. Redan som nioåring började hon blogga och blev ett känt ansikte för många barn när hon deltog i tv-programmet Ponnyakuten på Barnkanalen. Sedan dess driver Nellie Berntsson Gonzalez sina sociala medier och ägnar sig åt ridsport.

Under 2017 var Nellie Berntsson Gonzalez tillsammans med realityprofilen och artisten Lance Hedman Graaf, 21. När det tagit slut mellan Nellie och Lance gick hon vidare till taekwandoproffset och modellen Kevin Livingstone, 22, som hon inledde en relation med 2018.

Nu lever Nellie Berntsson Gonzalez ett familjeliv tillsammans med pojkvännen och sambon Olav Aklestad, 23, och deras gemensamma son Valentin som föddes i januari. Tillsammans driver paret företaget O.N Sporthorses som säljer hästar.

Men allt är inte frid och fröjd för kärleksparet. Nu berättar Nellie om tuffa prövningar de nyligen utsatts för. 

"Det räcker nu"

Att det är tufft att vara en känd profil ibland råder det ingen tvekan om.

Särskilt inte efter att ha läst Nellie Berntsson Gonzalez inlägg på Instagram, där hon berättar om anonyma sabotörer som hon antar agerar utefter sin avundsjuka.

“Det räcker nu”, skriver Nellie och talar om att hon har fått nog.

Hon berättar att hon har fått nog av “offentligheten” och syftar på personer som lämnar anonyma tips om henne och hennes partner, som inte stämmer. Det har fått henne att överväga att stänga ner sina sociala medier, när vissa uppenbarligen vill henne illa. 

“Kan folk snälla sluta vara elaka”, ber Nellie.

Nellie Berntsson anmäldes till socialtjänsten

Så, vad har egentligen hänt?

Jo, Nellie Berntsson Gonzalez berättar att den första händelsen inträffade när de nyligen blivit föräldrar. De var lyckliga och hemma med sin två månader gamla bebis.

Då dök ett brev upp från socialtjänsten. En anonym källa ska ha lämnat in en orosanmälan gällande deras nyfödda bebis. Enligt Nellie ska den ha lämnats på irrelevanta grunder och ärendet lades omedelbart ned. 

Nellie Berntssons kille bars ut från nattklubben: "Saker säljs på klubben"

Nu ska paret återigen ha hamnat i en obekväm situation på grund av ett anonymt tips, vilket är anledningen till att Nellie Berntsson Gonzalez nu väljer att ta bladet från munnen och berätta om vad som pågår. 

Eftersom deras gemensamma son nu är 6 månader gammal bestämde sig paret för att skaffa barnvakt och gå ut för första gången sedan de fick barn. Men det blev ingen trevlig upplevelse på nattklubben i slutändan – på grund av ett anonymt tips.

Nellie berättar att pojkvännen Olav bars ut av vakter från klubben, varpå de kroppsvisiterade honom.

“De säger att ett anonymt tips har kommit in om att saker säljs på klubben”, skriver Nellie och syftar på droger med "saker".

Nellie berättar att hon fått nog av beteendet och beskriver hur hennes kväll blev förstörd och hur hon känner att både paret som privatpersoner, samt deras gemensamma företag blev utskämda av händelsen.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev