För Bonde-Ellinor blev programmet mer än vad hon väntat sig – så pass mycket att hon ångrat sin medverkan.
För Bonde-Ellinor blev programmet mer än vad hon väntat sig – så pass mycket att hon ångrat sin medverkan. - Foto: TV4

Bonde söker fru-Ellinors starka ord om programmet: ”Kan ångra att jag var med”

Ellinor Eke-Göransson blev snabbt en tittarfavorit i förra säsongen av "Bonde söker fru". Efter ett turbulent år gick hon och bonden Filip skilda vägar i maj. I en intervju med Norrköpings Tidningar berättar nu Ellinor att hon flera gånger ångrat sin medverkan i programmet.


Den senaste tiden har det varit full rulle för Ellinor Eke-Göransson, 29. Hon blev snabbt "Bonde-Ellinor" med hela svenska folket efter sin medverkan i TV4:s program "Bonde söker fru". Hon blev däremot hemskickad av bonden Filip Nilsson, 27, när han gick vidare med en annan tjej i programmet – men det blev ingen spirande kärlekshistoria.

Filip hade svårt att släppa tanken på Ellinor och när TV4 besökte hans gård efter inspelningarna visade det sig att Ellinor hade flyttat in och att hon och Filip var ett par. Men i maj i år slocknade även deras kärlek.

Bonde-Ellinor: "Förkrossad och ledsen"

Ellinor är journalist och trodde sig därför veta lite vad det innebär att vara med i ett tv-program. Men förvånad blev hon när upplevelsen blev så mycket större än vad hon hade förväntat sig.

Ellinor visade sitt sanna jag i programmet Foto: TV4

– Vissa deppiga dagar kan jag ångra att jag var med eftersom det varit så tunga känslor. Det känns som att jag levt tio liv det senaste året. Men det var en häftig upplevelse, världens äventyr och jag fick vänner för livet. Så jag kan aldrig ångra det här. Och om jag kan vara en styrka för någon som följer mig nu så är det fantastiskt fint, säger hon till tidningen.

Förkrossad och ledsen vågade hon visa sin beskärda del av hjärtesorg framför kamerorna när hon tvingades lämna "Bonde söker fru". Hon berättar att hon vågade visa mycket känslor, vilket hon är stolt över – eftersom hon visade sitt sanna jag.

Bonde-Ellinor: "Är ett levande bevis"

– Jag är fortfarande lite i chock. Jag trodde inte att man kunde känna så många känslor på så kort tid. Alla som har varit med i sådana här program vet hur intensivt och stort det blir. Det är väldigt svårt som tittare att se det. Jag blev överväldigad, samtidigt som det var roligt, säger hon till tidningen.

Filip och Ellinor trodde sig funnit den eviga kärlekslyckan i varandra, istället tog det slut. Foto: TV4

Bonde-Ellinor värnar däremot om de som funderar på att söka till ett tv-program i framtiden, och menar att hon är ett "levande bevis för att det inte går att förbereda sig".

"Det kan sluta hur som helst. Men även om det är en väldigt speciell situation som man kommer hamna i så tror jag att man vinner mycket på att vara ärlig mot sig själv och våga vara öppen framför kamerorna. Så att man inte tappar bort sig själv. Det var skönt för mig att se programmet efteråt och se att det verkligen var jag".

Även om det varit ett svårt år kärleksmässigt för Ellinor så ångrar hon inte sin medverkan i tv-programmet. I programmet fann hon även ny vänskap – hennes nu nära vänner Matilda och Lovis.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

3 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.