Nu berättar Gunilla Persson om dottern Erikas skada.
Nu berättar Gunilla Persson om dottern Erikas skada. - Foto: Stella Pictures/Instagram/Erika Persson

Gunilla Persson om dottern Erikas tillstånd: “Fick fel diagnos”

Tv-stjärnan Gunilla Persson uttrycker att hon inte är helt nöjd med hur sjukvården i Sverige bemött hennes dotter. Enligt den forna Hollywoodfrun ska Erika Persson nämligen ha fått fel diagnos.


Realitystjärnan och forna Hollywoodfrun Gunilla Persson, 63, har sannerligen en hel del järn i elden. Utöver sin medverkan i tv och media på olika vis uppdaterar hon även flitigt sina egna sociala kanaler.

Gunilla har gång på gång chockat svenska folket med sina oväntade reaktioner och sitt unika sätt, men nu verkar hon ha fått konkurrens – i form av den egna dottern. Erika Persson, 19, har numera nästan 60 000 följare på Instagram och lägger upp uppseendeväckande inlägg som engagerar, men även förvirrar och ibland upprör, följarna. 

Nu berättar Gunilla Persson hur det står till med dottern.

Gunilla Persson om Erika Persson: "Fick tyvärr fel diagnos"

I ett inlägg på Instagram önskar Gunilla Persson sina följaren en trevlig helg och uppdaterar dem om hur det är med familjen – och helt bra är det inte.

Enligt Gunilla ska nämligen sjukvården i Sverige ha misslyckats i sin vård av dottern Erika Persson. 

“Här i Pacific Palisades har vi det bra som ni ser, utom att Erikas fot är BRUTEN och hon fick tyvärr fel diagnos i Sverige”, skriver Gunilla och fortsätter:

“Hon har alltså gått omkring i både Sverige och hemma här med en bruten fot! Imorgon ska hon få magnetröntgen för att få en exakt bild på var skadan är”.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!