Gunilla Persson

Gunilla Persson föddes 1958 i Norrköping. Hon växte sedan upp i Högsjö i Vingåkers kommun. Nu bor hon i Hollywood.
Gunilla Persson har tidigare varit reseledare men också gjort kändisporträtt för Sveriges radio.
Hon är mest känd för sin modellkarriär och den började på ett lite annorlunda sätt. Hennes pojkvän skickade in bilder på Gunilla till en modelltävling utan att hon visste om det. En av domarna i tävlingen kontaktade Gunilla och erbjöd henne ett kontrakt trots att Gunilla inte vunnit tävlingen.
Efter det har Gunilla varit modell hos flera modellagenturer och funnits på omslaget av flera tidningar.
Gunilla Perssons TV-karriär började faktiskt med en mycket liten roll i serien Dallas. Men sedan dess har hon varit realitystjärna. Hon var först med i Svenska New York-fruar som sändes 2010 på TV3. Serien fick bara en säsong. Men efter det har hon varit med i sex säsonger av Svenska Hollywoodfruar.
10 Apr, 11:28
Vad var det egentligen Filip Hammar ville veta om Gunilla Persson – men som hon vägrade att svara på? "Det tänker jag inte kommentera", säger Gunilla.
10 Apr, 08:42
Gunilla Persson droppar nu bomben: Hon har pojkvän och har haft i över två och ett halvt år.
14 Mar, 16:13
För Nyheter24 avslöjar dottern Erika Persson en viss detalj om mamma Gunilla Perssons framtida man. Läs mer om drömmannen här!
14 Mar, 12:14
Rasmus Gozzi och Fröken Snusk släpper i natt en låt med världsartisten Snoop Dogg, rapporterar Expressen.
13 Mar, 17:05
Gunilla Persson och låtskrivaren och producenten Rasmus Gozzi ska släppa musik ihop. Här får du veta när låten ”Viva la Gunilla” släpps.
8 Mar, 12:00
Varken Gunilla Persson eller Fröken Snusk gick till final i Melodifestivalen. Men "förlorarna" framstår just nu som de stora vinnarna. Topplistorna vittnar om att svenska folket inte har tröttnat på epadunken eller tonerna av “La la Gunilla”.
8 Mar, 10:30
Gunilla Perssons dotter Erika Persson håller också på med musik. Men kommer vi få se Erika i Melodifestivalen någon gång?
7 Mar, 16:41
Nej, det blev ingen finalplats för Gunilla Persson i Melodifestivalen 2024. I semifinalen satt hon med bland andra Scarlet och Fröken Snusk – och alla åkte de ut. En bild från sändningen på Gunilla och Carina Berg har nu fått Gunilla att reagera.
7 Mar, 11:43
Vem som är pappa till Erika Persson är något som den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson alltid hållit hemligt från omvärlden. Nu, 23 år efter att Erika kom till världen, så avslöjas det vem som är pappa till Erika.
6 Mar, 12:18
Gunilla Persson gick inte hela vägen till final i Melodifestivalen 2024. Men Gunilla Persson tycks vara här för att stanna. Nu avlöser succéerna varandra för den färgstarka Hollywoodfrun Gunilla – som har lyckats med en stor bedrift.
6 Mar, 11:02
Brittiska Victoria Smith skrev en bok om "hagghatet" – i stället för att likt Glenn Close i "Farlig förbindelse" straffa den som kränkt henne. Friläggningen av föraktet för medelålders kvinnor ledde till viktiga insikter.
3 Mar, 16:54
Det blev ingen finalplats för den nyblivna melodifestivalstjärnan Gunilla Persson – däremot går hon rakt in på Svensktoppens andraplats på söndagen.
3 Mar, 09:45
Både tittare och artister lämnades förbryllade efter kvalfinalens resultat. Flera hävdar att uppläget var ofördelaktigt.
2 Mar, 23:32
Annika Wickihalder och Jay Smith knep de två sista finalplatserna genom att kvala in. Något som nu väcker kritik, eftersom de tävlade i deltävlingen sekunderna innan.
2 Mar, 21:54
Det blir de två tidigare "Idol"-deltagarna Annika Wickihalder och Jay Smith som tar de två sista finalplatserna efter finalkvalet. De möter bland andra Danny Saucedo och Smash Into Pieces i Friends Arena nästa helg.
2 Mar, 12:31
Natten innan den femte deltävlingen dyker Gunilla Persson upp på genrepet i Karlstad. Väl där passar hon på att hälsa på lite fans.
1 Mar, 14:30
Gunilla Persson tävlar i Melodifestivalen 2024. För Nyheter24 har hennes dotter Erika Persson berättat en viss detalj om Mello-efterfesten…
1 Mar, 08:28
För Nyheter24 har Elecktra berättat om sina storslagna planer med konkurrenten Gunilla Persson, efter Melodifestivalen 2024...
29 Feb, 21:37
Nyheter24 publicerade en artikel under torsdagen om att Kronofogden hejar på Gunilla Persson i Melodifestivalen. Då valde artisten och låtskrivaren Rasmus Gozzi att ge Gunilla en syrlig kommentar.
29 Feb, 11:41
Kronofogdens Johannes Paulsson berättar att han beundrar Hollywood-frun Gunilla Persson, trots utmätningen.
1 2 3 4 ... 13