Gunilla Persson

Gunilla Persson föddes 1958 i Norrköping. Hon växte sedan upp i Högsjö i Vingåkers kommun. Nu bor hon i Hollywood.
Gunilla Persson har tidigare varit reseledare men också gjort kändisporträtt för Sveriges radio.
Hon är mest känd för sin modellkarriär och den började på ett lite annorlunda sätt. Hennes pojkvän skickade in bilder på Gunilla till en modelltävling utan att hon visste om det. En av domarna i tävlingen kontaktade Gunilla och erbjöd henne ett kontrakt trots att Gunilla inte vunnit tävlingen.
Efter det har Gunilla varit modell hos flera modellagenturer och funnits på omslaget av flera tidningar.
Gunilla Perssons TV-karriär började faktiskt med en mycket liten roll i serien Dallas. Men sedan dess har hon varit realitystjärna. Hon var först med i Svenska New York-fruar som sändes 2010 på TV3. Serien fick bara en säsong. Men efter det har hon varit med i sex säsonger av Svenska Hollywoodfruar.
11 Jul, 10:19
När Gunilla skulle gå ut på sin terass hemma i Los Angeles fick hon en otrevlig överraskning. Snabbt ringde hon polisen, som fick komma förbi och avveckla situationen på Gunillas uteplats.
6 Jul, 14:54
Gunilla Persson avslöjar i en intervju med Aftonbladet att hon inte röstar, varken i Sverige eller USA. – Man orkar inte, säger hon till tidningen.
17 Jun, 15:58
Gunilla Persson ser den fällande domen mot Stoppa pressarna som ett bevis på att tingsrätten såg allvaret i frågan. Jag är tacksam, säger hon till TT.
17 Jun, 11:08
Gunilla Persson vinner i förtalsmål mot skvallersajten Stoppa Pressarnas ansvariga utgivare Daniel Nyhlén.
4 Jun, 14:05
När Gunilla Person intog Stockholms Tingsrätt så var det i exklusiva märkeskläder – från topp till tå. Nyheter24 har tagit en närmare titt på Hollywoodfruns dyra outfit.
3 Jun, 15:10
Hollywoodfrun Gunilla Persson medverkar i en reklam för det högerextrema partiet Alternativ för Sverige. Läs mer på Nyheter24!
3 Jun, 14:01
På måndagen inleddes rättegången där Gunilla Persson stämt skvallersajten Stoppa pressarna för grovt förtal. Läs mer på Nyheter24!
3 Jun, 10:34
Stoppa pressarna har gjort sig skyldiga till ett fall av förtal av Gunilla Persson.
17 Maj, 14:26
Nu släpper Gunilla Persson ny musik och har påbörjat sin turné. Men vad tycker egentligen dottern Erika Persson om mammas artist-framgångar?
3 Maj, 19:02
Erika Persson har blivit ett välkänd profil, och många är nyfikna på hennes privatliv. Men kommer hon att flytta till Sverige?
2 Maj, 16:02
Å ena sidan larmbågar, väskförbud, vakter. Å andra sidan glittrig Eurovisionstämning. Arrangörerna som just nu omvandlar Folkets park i Malmö till Eurovision Village går en svår balansgång.
2 Maj, 10:37
Gunilla Persson har gjort succé efter Melodifestivalen. När hon anlände till Uppsala tvingades hon få eskort av polis.
29 Apr, 15:26
Bröderna Herrey och Gunilla Persson är några av de artister som uppträder i Folkets park i Malmö i samband med Eurovisionveckan.
25 Apr, 16:01
Laila Bagge och Korosh Kananian förhållande har tagit slut. Det här är Gunilla Perssons ord till Laila.
10 Apr, 11:28
Vad var det egentligen Filip Hammar ville veta om Gunilla Persson – men som hon vägrade att svara på? "Det tänker jag inte kommentera", säger Gunilla.
10 Apr, 08:42
Gunilla Persson droppar nu bomben: Hon har pojkvän och har haft i över två och ett halvt år.
14 Mar, 16:13
För Nyheter24 avslöjar dottern Erika Persson en viss detalj om mamma Gunilla Perssons framtida man. Läs mer om drömmannen här!
14 Mar, 12:14
Rasmus Gozzi och Fröken Snusk släpper i natt en låt med världsartisten Snoop Dogg, rapporterar Expressen.
13 Mar, 17:05
Gunilla Persson och låtskrivaren och producenten Rasmus Gozzi ska släppa musik ihop. Här får du veta när låten ”Viva la Gunilla” släpps.
8 Mar, 12:00
Varken Gunilla Persson eller Fröken Snusk gick till final i Melodifestivalen. Men "förlorarna" framstår just nu som de stora vinnarna. Topplistorna vittnar om att svenska folket inte har tröttnat på epadunken eller tonerna av “La la Gunilla”.
1 2 3 4 ... 13