Drake lämnar Stockholm bakom sig och syns med en ny flamma på varmare breddgrader.
Drake lämnar Stockholm bakom sig och syns med en ny flamma på varmare breddgrader. - Foto: Stella Pictures

Drakes lyxresa och nya flamma – efter besöket i Stockholm

Efter det uppmärksammade besöket i Stockholm som inte var helt utan dramatik – fortsätter nu världsstjärnan Drake sin resa i Europa. Nu seglar han vidare och det med en eventuell ny kärlek.


Rapparen hann i förra veckan spatsera på stan tillsammans med de svenska modelltvillingarna Elizabeth, 31, och Victoria Lejonhjärta, 31. Sedan hann han festa loss och enligt rykten blev Drake, 35, egentligen Aubrey Drake Graham, en av kvällarna gripen av polisen på en nattklubb i centrala Stockholm, någonting hans team gått ut och dementerat.

Helgen efter publicerade Drake ett mystiskt inlägg på sin Instagram. Då syntes en bild på ett papper från svensk polis angående "information till personer som omhändertagits av polis och misstänks för ett brott", utan att nämna huruvida det rör sig om honom själv eller någon ur hans entourage. 

Efteråt kunde dock Expressen avslöja att såväl Drake som hans livvakt greps, misstänkta för narkotikabrott. Samtidigt spreds hashtagen #FreeDrake på sociala medier – men nu verkar i alla fall rapparen lämnat Stockholm bakom sig.

Drake med ny kärlek

Under tisdagen syntes Drake ihop med modellen och Youtube-profilen Suede Brooks, 21, i St. Tropez. Nu florerar rykten om att de eventuellt är ett kärlekspar. 

YouTuber och influensern Suede Brooks. Foto: Stella Pictures

Men om det finns några romantiska känslor med i bilden framkommer inte, då duon inte var fysiska med varandra på de bilder som cirkulerar, skriver Expressen

Här syns duon på fest Foto: Stella Pictures

Däremot uppger Entertainment tonight att de ”definitivt är intresserade av varandra” men kanske på ett mer flyktigt plan. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!