Nu berättar stjärnstylisten Jonas Hallberg om hur det är att jobba med Kris Jenner.
Nu berättar stjärnstylisten Jonas Hallberg om hur det är att jobba med Kris Jenner. - Foto: Stella Pictures/Jordan Strauss/Invision/AP/TT

Stylist-Jonas ärliga ord om att jobba med Kris Jenner: “Allt drama…”

Stjärnstylisten Jonas Hallberg har både slagit igenom stort i Hollywood såväl som vunnit svenska folkets hjärtan på hemmaplan. Nu berättar Jonas att han umgåtts mycket med Kris Jenner – och avslöjar hur det är att jobba med superstjärnan.


Stylisten Jonas Hallberg, 51, har arbetat med många världsstjärnor i Hollywood. Bland annat superkändisar som Cameron Diaz, Megan Fox och Scarlett Johansson.

Men trots sin stora framgång i USA har Jonas Hallberg ännu inte lämnat lilla landet lagom bakom sig helt. I Sverige är han en älskad tv-profil och har exempelvis varit domare i Top Model Sverige, tävlat i Let's Dance och deltagit i Biggest Loser VIP.

Jonas Hallbergs relation med Kardashian-familjen

Jonas Hallberg har tidigare avslöjat att han även styleat Kim Kardashian, Kourtney Kardashian och Khloe Kardashian

Foto: Stella Pictures

Kim Kardashian ska själv ha begärt att få arbeta med stjärnstylisten, för att jobba med deras klädkollektion. Men oavsett vilken kändis Jonas stylear låter han sig inte hunsas.

– Jag är ingen ja-sägare, jag säger vad jag tycker. Jag skulle aldrig låta mina celebs gå ut i något fult. Never. Trust me, har han tidigare sagt till Nyheter24.

"Jag har varit väldigt mycket med Kris Jenner"

Nu har Jonas Hallberg gästat det senaste avsnittet av intervjupodden Framgångspodden, med Alexander Pärleros. I podcasten berättar stjärnstylisten bland annat om sin tuffa uppväxt, sitt lyxliv i Hollywood – och om sin relation med Kardashian-familjens överhuvud Kris Jenner.

Foto: Stella Pictures

– Jag har varit väldigt mycket med Kris Jenner. Jag har varit hemma i hennes hus i LA flera gånger och det coola med henne är att hon är the brain, manager, everything, säger Jonas i podcasten och fortsätter:

– Det var grymt att jobba med henne, och allt drama som händer i huset.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!